Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egyszerűen nem tudom beosztani...

Egyszerűen nem tudom beosztani az időmet, szalad a ház! Kérlek adjatok tanácsot?

Figyelt kérdés
Állandóan kupi van itthon, és kosz.Ha rendet rakok, az egy napig tart, aztán minden kezdődik előről.Az egyik kérdésnél írtátok, hogy mennyi mindent megcsináltok fél óra alatt,én annyi idő alatt még el se mosogatok:(Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan lehetne mindig rendet tartani.Bár a kupihoz hozzátartozik egy baba, aki mindig rámol,(és aki nélkül sokszor egy lépést nem tudok tenni, nem hogy takarítani) és egy férj, aki semmit nem segít, csak szintén rendetlenséget csinál.Tudom, ez nem mentség,és sürgősen változtatnom kell, mert ez egy háziasszonyhoz nem méltó... :(
2010. nov. 3. 08:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
Azért azt mondom, próbálkozz külső segítséggel is. Nekem anno (sem) volt és pár év után(és két gyerek után) már le se tudtam ülni, mert mindig kényszeresen pakoltam és ugráltam mindenki körül. Munkába visszajönni kész felüdülés volt abban az értelemben, hogy ott nem kellett állandó éber készenlétben, "ugrásra készen" lennem, hanem végigülhettem a 8 órámat egy helyben! Azért is fontos, hogy az egész napodat ne csak a pakolás, takarítás, főzés, gyerek tegye ki, hanem magadra is legyen időd (a hajmosáson és az alváson kívül!) mert huzamosabb idő után kiéghet, "kiürülhet" az ember szép fokozatosan, hogy észre sem veszi.
2010. nov. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!