Pamutvásznat hogyan tudom szépen kivasalni? Ne nevessetek ki. Egy terítőt egyszerűen nem tudok gyűrődésmentesre vasalni
Figyelt kérdés
Próbáltam belocsolni, vizesen és egyszerűen gyűrött marad. Gőzölős vasalóm van!2010. febr. 28. 14:06
1/5 anonim válasza:
Próbáld meg egy másik, vizes ruhán keresztül. Az is olyan, mint a gőzölés. Ha mégsem sikerül, mosd ki és félszárazon vasald.
2/5 A kérdező kommentje:
Félszárazon is már próbáltam:(((
2010. febr. 28. 14:56
3/5 anonim válasza:
Nem mindegy a vasalód minősége és Watt értéke. Nekem olcsó gőzölősöm van csak. A vászonokat gőz nélkül,félnedvesen,magas hőfokon és, bizony lassan tologatva szoktam vasalni. Türelemjáték:((
4/5 anonim válasza:
Amikor kiveszed a mosógépből, NE terítsd ki azonnal!
Rázd ki, szépen hajtogasd össze és hagyd pihenni egy-két órát. Csak azután terítsd ki, és még nyirkosan vasald, erősen rányomva a vasalót.
A ruha teregetés előtti pihentetését más anyagoknál is tudom javasolni, nemcsak pamutnál.
Jómagam, kiszedve a mosógépből 40x40 cm-es négyzetbe hajtogatok mindent, és felkupacolom. 1-2 óra pihentetés után teregetek. Nagyanyámtól tanultam, nekem bevált.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó! Hálás köszönetem, ki fogom próbálni:)! Hasznos tanács volt!
2010. márc. 14. 15:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!