Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Pamutvásznat hogyan tudom...

Pamutvásznat hogyan tudom szépen kivasalni? Ne nevessetek ki. Egy terítőt egyszerűen nem tudok gyűrődésmentesre vasalni

Figyelt kérdés
Próbáltam belocsolni, vizesen és egyszerűen gyűrött marad. Gőzölős vasalóm van!
2010. febr. 28. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy másik, vizes ruhán keresztül. Az is olyan, mint a gőzölés. Ha mégsem sikerül, mosd ki és félszárazon vasald.
2010. febr. 28. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Félszárazon is már próbáltam:(((
2010. febr. 28. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy a vasalód minősége és Watt értéke. Nekem olcsó gőzölősöm van csak. A vászonokat gőz nélkül,félnedvesen,magas hőfokon és, bizony lassan tologatva szoktam vasalni. Türelemjáték:((
2010. febr. 28. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor kiveszed a mosógépből, NE terítsd ki azonnal!

Rázd ki, szépen hajtogasd össze és hagyd pihenni egy-két órát. Csak azután terítsd ki, és még nyirkosan vasald, erősen rányomva a vasalót.

A ruha teregetés előtti pihentetését más anyagoknál is tudom javasolni, nemcsak pamutnál.

Jómagam, kiszedve a mosógépből 40x40 cm-es négyzetbe hajtogatok mindent, és felkupacolom. 1-2 óra pihentetés után teregetek. Nagyanyámtól tanultam, nekem bevált.

2010. márc. 11. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó! Hálás köszönetem, ki fogom próbálni:)! Hasznos tanács volt!
2010. márc. 14. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!