Miután beletöltöm az öblitöt a rekeszbe és visszateszem a helyére, egyszerüen odalessz az öblitö?
Figyelt kérdés
kimostam a tartályt nincs mosopor lerakodva benne és mégis mi lesz az öblitövel,mi lehet a baja?2010. dec. 4. 14:46
2/9 anonim válasza:
Nekem is előfordult,hogy kifolyt az öblítőm de utána nagy nyomással kicsapattam belőle a cuccost és jó lett. Nem láttam én se,hogy lenne benne valami de sokminden kifolyt.
3/9 A kérdező kommentje:
mosas elott belemegy a gépbe ,eddig az utolso öblitésnél ment a gépbe,most mintha a lefolyoba öntöttem volna ,ruhanak semmi öblitö illata mivel már a mosasnal beleviszi a gépbe
2010. dec. 4. 15:00
5/9 A kérdező kommentje:
elültöltös ,még garis
2010. dec. 4. 15:05
6/9 anonim válasza:
Akkor passz! Nem tudom. Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni!
7/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy többet töltesz bele, mint amennyit lehet? A jelig töltsd, többet ne, mert akkor is kifolyik.
8/9 anonim válasza:
Ha a jelnél többet töltesz bele, akkor ki fog folyni. Próbáld meg csak a jelzésig tölteni és a helyén fog maradni :)
9/9 anonim válasza:
Ezt játszottam egy öregebb Fagor mosógéppel kb 1 évig, míg végül lecseréltem. Nem jöttem rá, hogy hova lesz literszámra az öblítő, mert a ruhákra biztos nem ment. Vagy 10x kisikáltam az egész mosógépet, nem javult meg. Ha még garanciás ahogy írod, szerintem nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!