Ha kiveszem az orr pc-m akkor mennyi idő múlva forr be? ://nem teljesen hanem csak anniyra h ha visszateszem akkor fáj. ÉS teljesen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 18:30
1/5 anonim válasza:
pontos időt nem tudok mondani, de asszem nekem pár perc alatt teljesen összeforrt
2/5 anonim válasza:
Hát az sok mindentől függ, például hogy mennyi ideig volt benne a piercing vagy a bőrödtől is. Hát én kb 2,5 éve kiszedtem az orromból a piercinget de még mindig vissza tudnék erőszakolni egyet. Hogy mikor fog visszanőni rendesen? Fogalmam sincs de már illő lenne...
3/5 A kérdező kommentje:
valakinek két perc vkinek meg 2 év?XD azfura..:/ akkor ne próbáljam meg kiszedni északákra..:/mi?
2011. nov. 23. 20:57
4/5 anonim válasza:
első vagyok
Szerintem ne vedd ki! Amúgy függ még a szárvastagságtól is. Nekem pl ajakpiercing volt benne, ami köztudottan sokkal vastagabb azoknál a pici orr piercingeknél, mégis összeforrt pár perc alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ez durva..:/
2011. nov. 28. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!