Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan tudnám gyorsan és...

Hogyan tudnám gyorsan és egyszerűen megtisztítani a mosógép mosószeradagolóját?

Figyelt kérdés
elöltöltős mosógép esetén
2010. ápr. 2. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden mosogep adagolot ki lehet szedni. Szedd ki es tomeny ecetbe aztasd be.
2010. ápr. 2. 09:53
 2/4 anonim válasza:
Igen, nekem is egy mosógép szerelő mondta, hogy ecettel kell kimosni. Kiszedtem, és ahol elértem, ott át is súroltam egy használaton kívüli fogkefével. Elvileg ha minden mosás után ki lenne szedve, és le lenne öblítve, akkor nem kellene ecet, és súrolgatás, mert nem színeződne el a lerakódott mosószertől és az öblítőtől. Ja és évente 2-szer kell csinálni egy max.hőfokos mosást, mert az megöli a gombákat a gépben. (annak van olyan feketés barnás színe)
2010. ápr. 2. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

én pont ezért hetente-kéthetente kipucolom. nem nagy etwas, de nagyon megéri, h nem kell órákig vakargatni.

még csak nem is ecettel, hanem sima vizes szivaccsal átttörlöm, utána elöblítem, és visszateszem.

kb 5 perc az egész.

2010. ápr. 2. 15:29
 4/4 anonim válasza:
Kénsavval
2010. ápr. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!