Inox vagy zománcozott fazakat vegyek paradicsomfőzésre?
Figyelt kérdés
Van egy 20 literes zománcozott fazakunk, amit évente párszor használunk paradicsom-, kukorica- illetve kocsonyafőzésre. Sajnos kulyukadt, új kéne. Zománcozottat vagy inoxat vegyek inkább? Kézenfekvő lenne a válasz, hogy inox, csak ami nem papírlap vastagságú, az baromi drága. Marad a török inox, ami elfogadható vastagság vagy a zománcozott, ami szintén vékony lemezből készült, mert irtó könnyű. A török inox nem sokkal drágább, mint a zománcozott. Melyik legyen a befutó?#zománcozott #Inox fazék
aug. 7. 19:48
12/12 anonim válasza:
Amit megszoktál azt vedd. Az inox jellemzően kisebb falvastagságú, és gyorsabban reagál, így könnyen lekap benne minden, amíg ki nem tapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!