Inox vagy zománcozott fazakat vegyek paradicsomfőzésre?
Mást akartam írni de ránéztem az árakra közben. Valójában egy 20 literes rozsdamentes fazék már megvehető jó minőségben 15-20 ezer forintért is. Egy jó zománcozott fazék csak pár ezer forinttal kerül kevesebbe, az is 10-15 ezer forint között mozog.
Ha minőséget szeretnél akkor zománcozottból is azt kell venned és akkor már nem kerül sokkal többe egy rozsdamentes fazék, ha azt szeretnél inkább.
#1 "Az inox ezerszer jobb. Az soha nem lyukad ki, nem pattog le a zománc róla, én naponta használom, és van, ami már közel 50 éves, de semmi baja"
Kb. 20 éve vettünk egy nem túl drága de nem is gagyi edénykészletet. Most kezdenek tönkremenni, de nem maga a lábos, annak semmi baja, hanem egyszerűen megadta magár a füle. a harmadiknak törik le félig vagy teljesen már a füle, eltörik rajta a műanyag is és elrozsdásodott a csavar amii rögzítette az edényhez.
Maga a rozsdamentes része most is pont olyan, mint amikor vettük, a füle ment csak tönkre, szerintem a műanyag nem bírta már tovább. Helyette olyanok vannak amiknek már a füle is fém. Csak nem akarom kidobni a régieket, mert semmi bajuk a fülükön kívül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!