Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nem győzöm a házimunkát,...

Nem győzöm a házimunkát, ilyenkor mit csináltok?

Figyelt kérdés

Túl sok a feladat. Másfél munka mellett még gyerek nélkül is alig győzöm. Főzés takarítás rendezés kert, háziállat.

Akkor menne max ha folyamatosan csinálnám megállás nélkül de azt nem bírom hogy hazarohanok a munkából dolgozni ráadásul még otthon is folytatnom kell a munkát sokszor.

Gondoltam takarítóra de egyelőre nem győzött meg a kínálat.

Penésztelenítés, molytalanítás, lomtalanítás, portalanítás, megfelelő páraelszívó készülék keresése, felújítás, ezek mind a levegőben lógnak..

Ti hogy győzitek?

Mindkettőnknek sok a dolga, megosztjuk és a nagyobb dolgokat a férjem csinálja de a házimunka az enyém.

Hogy lehet ezt például gyerekkel!?

Nagyszülők nem jönnek szóba, ráadásul őket is segíteni kell..

jún. 19. 00:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"frusztrált proli" -- ezt állítod rólam.

Erre nálad ez van:

" Penésztelenítés, molytalanítás, lomtalanítás, portalanítás, megfelelő páraelszívó készülék keresése, felújítás, ezek mind a levegőben lógnak.."

Ezt is te írtad! De én vagyok proli. 😆😆

Verj magadba életet, és tessék magad körül kitakarítani. Hogy tudsz így élni, létezni?!

jún. 22. 13:30
 22/26 A kérdező kommentje:

A proli rendet tart maga körül. Mert tart a szomszédok árgus tekintetétől. Meg az utált rokonok látogatásától.

Én nem vagyok proli. Pedig úgy sokkal könnyebb lenne az élet. Ignorance is bliss.

jún. 22. 16:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Takarits ki magad körül penész Gizi!
jún. 22. 19:07
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem proliság a rend és tisztaság, csak egyszerűen igényesség. Ez olyan, mint általában az emberek koszosan nem ülnek be étterembe.

Utóbbinál kivétel talán a fizikai munkás aki belül egy menüt megenni, csak őt nem nézi le senki, mert a munka nem szégyen.

jún. 22. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Munka után napi 45 percet szánok házimunkára hétköznap. Amíg hallgatom a híradót. Ez annyit jelent hogy nem kell a hétvégéket pihenés helyett a ház kipucolására áldozni. Na meg nem vagyok házi rabszolga sem. A férjem is kiveszi a maga részét megbeszélés szerint.
júl. 20. 01:26
 26/26 anonim ***** válasza:
* 25. Még annyit, hogy gyerekkel milliószor nehezebb lenne, munka, házimunka,.. . és még a gyerekkel kapcsolatos kötelezettségek, az már túl sok lenne, pont ezért nincs, és nem is akarok gyereket.:)
júl. 20. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!