Nem győzöm a házimunkát, ilyenkor mit csináltok?
Túl sok a feladat. Másfél munka mellett még gyerek nélkül is alig győzöm. Főzés takarítás rendezés kert, háziállat.
Akkor menne max ha folyamatosan csinálnám megállás nélkül de azt nem bírom hogy hazarohanok a munkából dolgozni ráadásul még otthon is folytatnom kell a munkát sokszor.
Gondoltam takarítóra de egyelőre nem győzött meg a kínálat.
Penésztelenítés, molytalanítás, lomtalanítás, portalanítás, megfelelő páraelszívó készülék keresése, felújítás, ezek mind a levegőben lógnak..
Ti hogy győzitek?
Mindkettőnknek sok a dolga, megosztjuk és a nagyobb dolgokat a férjem csinálja de a házimunka az enyém.
Hogy lehet ezt például gyerekkel!?
Nagyszülők nem jönnek szóba, ráadásul őket is segíteni kell..
"frusztrált proli" -- ezt állítod rólam.
Erre nálad ez van:
" Penésztelenítés, molytalanítás, lomtalanítás, portalanítás, megfelelő páraelszívó készülék keresése, felújítás, ezek mind a levegőben lógnak.."
Ezt is te írtad! De én vagyok proli. 😆😆
Verj magadba életet, és tessék magad körül kitakarítani. Hogy tudsz így élni, létezni?!
A proli rendet tart maga körül. Mert tart a szomszédok árgus tekintetétől. Meg az utált rokonok látogatásától.
Én nem vagyok proli. Pedig úgy sokkal könnyebb lenne az élet. Ignorance is bliss.
Nem proliság a rend és tisztaság, csak egyszerűen igényesség. Ez olyan, mint általában az emberek koszosan nem ülnek be étterembe.
Utóbbinál kivétel talán a fizikai munkás aki belül egy menüt megenni, csak őt nem nézi le senki, mert a munka nem szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!