Dolgozó anyák! Reggel csináltok házimunkát?
Figyelt kérdés
Főleg az érekel, aki bejár munkahelyre illetve hordja a gyereket oviba bölcsibe iskolába már ha nyitva van olyankorra gondolok. Mennyivel indulás előtt keltek? Csak annyit csinálsz hogy rendbe szeded magad meg a gyereket vagy esetleg beágyazol, szellőztetsz stb?2021. márc. 24. 12:24
1/12 anonim válasza:
Alapot igen,ágyazás,szellőztetés, konyhában elpakolás. De ez 10perc.
2/12 anonim válasza:
Amíg fel nem kel, utána ördögűzés, hogy eljussunk oviba. Azt a rumlit csak délután rakom el.
3/12 anonim válasza:
Kizárt. Örülök, hogy élek, és mindenki eljut mindenhova időben. Tipikus bagoly vagyok.
4/12 anonim válasza:
Beagyazok,szellőztetés,
osszehajtom a fürdőben az előző esti furdesnel használt és már megszáradt torolkozoket, kipakolom a mosogatogepbol az edényeket, kiviszem a kukát a ház elé.
Fel órával kelek korábban mint a gyerekek. 6:30kor, és 7:30-kor indulunk oviba, meloba.
5/12 anonim válasza:
Én csak elpakolok reggeli után, meg alvás romjait (ágy, pizsama).
Szellőztetni nem szoktam reggel. Kb két naponta nem emlékeznék, becsuktam-e az ablakot.
6/12 anonim válasza:
7.30-kor indulnának iskolába, gyerekek egy órával előbb kelnek, én még egy órával. Mosok, vasalok reggel, összepakolunk a lakásban, stb. Most hogy otthon vannak még főzni is szoktam 2 naponta vagy legalább előkészíteni az ételt a férjemnek hogy csak a sütőbe kelljen dobnia pl. Esténként reménytelen bármit csinálni, mind a két gyerekünk sportol, tegnap is fél 8-ra értünk haza.
7/12 anonim válasza:
Mi mindig 1 órával az indulás előtt keltünk, csak alap dolgokat csináltam, mint reggeli edények, ágy beigazítása, reggeli morzsák eltűntetése.
8/12 anonim válasza:
Én is 1 órával az indulás előtt kelek. Reggelit csinálok, megágyazok, és ameddig nem indulunk el addig szellőztetek. Reggeli után még gyors rendrakás a konyhába és megyünk.
9/12 anonim válasza:
Reggeli elkeszules, evés utan elvisszük bölcsibe, vissza hazamegyünk egy nap indító kufircra, aztán megyunk dolgozni. Jobban indul így a nap, mint mosogatással.
10/12 anonim válasza:
Nem. Fél nyolcra járok dolgozni, örülök, ha mindenki eljut oda, ahova kell. Reggelit persze csinálok, ehhez ragaszkodom, hogy otthon egyen mindkét gyerek valamit, rántottát, virslit, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!