Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dolgozó anyák! Reggel csinálto...

Dolgozó anyák! Reggel csináltok házimunkát?

Figyelt kérdés
Főleg az érekel, aki bejár munkahelyre illetve hordja a gyereket oviba bölcsibe iskolába már ha nyitva van olyankorra gondolok. Mennyivel indulás előtt keltek? Csak annyit csinálsz hogy rendbe szeded magad meg a gyereket vagy esetleg beágyazol, szellőztetsz stb?
2021. márc. 24. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg Gyed-en vagyok. Van egy 8 évesem is. Terhesség előtt a rutinom:

Ötkor keltem utána reggelit készítettem mindenkinek, gyorsan beraktam egy adag ruhát főleg ha jó idők voltak kinn estére meg is száradt.Kiteregettem. Majd elmosogattam és amikor indultunk a gyerekkel kiszellőztettem és felmostam. Kicsit soknak tűnik így már de akkor nem tűnt fel, hogy milyen sok reggel ez az egész.

2021. márc. 24. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg home office-ban vagyok, de amíg jártam dolgozni, így volt:

Korán kelő típus vagyok, így 4-fél 5 körül ébredek, mosást indítok, 1:10 perc a program, bőven a gyerekek ébredése előtt lejár. Október-aprilis között szárítógépet használok, egyébként a teraszra teregetek.

Kipakolom a mosogatógépet.

Reggelit készítek. Fél hétkor kel a család többi tagja normál esetben, így mindennel végzek.

Viszont a korán kelés korán fekvést eredményez, 9 után kicsivel már alszom, így muszáj kihasználni a hajnali friss énemet.

2021. márc. 25. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!