Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Érdemes minőségibb folyékony...

Érdemes minőségibb folyékony mosószert venni (Tomi, Coccolino, Biopon) vagy jó egy fele annyiba kerülő saját márkás mosószer is?

Figyelt kérdés
jún. 11. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Silkyluxot használok, kimos gyönyörűen, és csak 2000 körül van. Tomi és a többi sajnos már nem tud többet mint régen.. Sőt...
jún. 12. 21:11
 12/16 A kérdező kommentje:
11. Köszönöm szépen az ajánlást, most láttam a válaszod, délután pont ezt a mosószert vettem meg!
jún. 12. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hehe 😄 tényleg jó, nem budos, szépen kihozza a koszt.

Régen meg anyukám is Tomival mosott, imádtam az illatát, de egy pár éve hogy semmi illata, és nem mos szépen. Egy barátnőm ajánlotta, és tényleg bejott.

Oblito pedig Sparos rózsaszín, vagy Lidl rózsaszín. Isteniek, 500 Ft kB, és tartós az illata 😍

jún. 12. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Aldis Tandil verhetetlen (mosópor és mosógél is)!

Ha nincs a közeledben aldi, akkor a százas boltokban szokott lenni Jade mosógél. Nagyon príma!

jún. 15. 12:16
 15/16 A kérdező kommentje:

13. Köszönöm az öblítő ajánlást is!:)

14. Köszönöm, mindkét mosószert ki fogom próbálni!:)

jún. 15. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! 🥰

13 voltam.

jún. 15. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!