Az Omo folyékony mosószer milyen fehér színű ruhákhoz? Jól tisztít? Optikai fehérítőt tartalmaz? Vagy a folyékony mosószerekben nincs optikai fehérítő?
De, a fehér ruhákhoz valóban, vagyis az úgynevezett univerzális mosószerekben van optikai fehérítő.
Legalábbis a flakonon lévő összetevők szerint. Ha megnézed a biztonsági adatlapokat, ott már nem szerepel. Ha egymás mellé teszed például a fehér ruhákhoz (univerzális) és a színes ruhákhoz való mosószer adatlapját szinte ugyanaz.
Illetve az én tapasztalatom is az, hogy a ruhák hosszú távon ugyanúgy fakulnak a color mosószerektől is.
Omo mosószerekkel sajnos nincs tapasztalatom, régóta szemezek vele én is, illetve ahogy látom a Lidl-ben elég sokan veszik is.
Köszönöm!
#5. Most is azt használod? Meg tudnád nézni kérlek, hogy van-e benne optikai fehérítő? Köszi!
Van folyékony is, azt is szoktam használni:)
Amúgy Aldis Tandilt is sokan dicsérik, szóval az is jó lehet.
#9. Oké, köszi. Végül egy dm-ben kapható saját márkás lett véve, denkmit, fehérítő (zöld színű). Ott a dm oldalán vannak vásárlói vélemények és azok alapján jó lesz ez.
Az Aldiban kapható Tandilok, amiket mi próbáltunk eddig, azok tényleg jók, de a fehér Tandillal nem voltam teljesen elégedett, azért kerestem másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!