3 in 1 Ariel mosókapszula öblítőt is tartalmaz?
Jóvanna.:) Tudom, hülye a kérdés, de anyám még tett hozzá plusz öblítőt, ezért tettem fel a kérdést. Mindkettőtöknek ment a zöld. Ezentúl nem fogunk. Így is finom illata lett a ruháknak. Csak nem értem, miért arra hívják fel csak a figyelmet, hogy szembe ne kerüljön, hányszor és hogyan mossuk ki, bőrirritációt okoz(hat), de azt nem, hogy a 3 az 1-ben pontosan mit jelent. Aki használta már, tényleg nem egyértelmű a leírása.
Tényleg köszi!
Ezek a szemirritáció és társai mindegyikre rá vannak írva, hogy elkerüljék a nyugaton oly divatos beperlést. Csak amit ismerünk, azt már nem olvasgatjuk.
Nem hiszem, hogy ez a mai technológiák mellett olyan eget rengető probléma lenne.
Nem kell hozzá öblítő!
Mi, hogy egy 30 ftos kapszulába időzítőt tegyenek, ami alkalmazkodik a mosógépek programjaihoz? Te teljesen bolond vagy??
Nem az volt a kérdés, hogy KELL-E hozzá öblítő, hanem, hogy van e benne. És nincs! Sehol nincs ráírva, mivel mosókapszula, nem mosó és öblítő kapszula.
Az, hogy te nem teszel hozzá, az egyéni ízlés kérdése, de azért mert illatos utána a ruha, még nincs benne öblítő, ami puhítja a ruhát...
Ez aztán stílus utolsó!
Hozod a megszokott kulturált formádat!
Időzítő? Igen, csak nem úgy, ahogy te elképzeled!
Meg foglak lepni: a 3in1 kapszulában, nem csak a mosószer és az öblítő van benne, hanem a mosógép karbantartó is. A hármas kamráinak köszönhetően a mosás során nem egyszerre oldódik fel, ezért anyagai sem egyszerre, hanem folyamatosan szabadulnak fel. Látszik, hogy nincs mosogatógéped, abban 100 éve ezen a rendszeren működnek a kapszulák, öblítővel ellátva. Ez a mosókapszula mit gondolsz miért olyan intenzív illatú? Mert csak?
Figyelmedbe ajánlom a linken a hozzászólást, az talán segítségedre lesz!
Egyébként lehet, hogy amivel te mosol az 30Ft, de ennek darabja 150Ft akciósan.
Ne fáradj az egyre ordenárébb válasszal, a kérdést törlöm a listámról, mert nincs kedvem meddő vitát folytatni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!