Miért nem oldódik fel a mosókapszula?
Elfogyott a mosógél, és most kipróbáltam a mosókapszulát amit nemrég kaptam. Viszont, már nem először járok úgy, hogy nem oldódik fel teljesen. Mármint a benne lévő folyadék igen, viszont a burok amiben van, az sajnos nem. Ráragad a ruhára, és a mosás végén ez a kellemetlenség fogad. Mi lehet az oka? (legutóbb 40°-on mostam.)
Köszi előre is a válaszokat!
Első válaszoló: van benne valami.
Második válaszoló: Ez komoly??
Nekem eddig mindig feloldódott bármilyen hőfokon vagy rövid programon mostam. Sógornőnek ugyanabban a gépben, ugyanolyan programon nem. Fene se érti ezeket.
Az 1essel viszont nem értek egyet. Amerikában éltünk pár évig, és mi ott jártunk úgy többször, hogy a mosogatógépben nem oldódott fel teljesen a kapszula, ott maradt a tartóban.
4-es válaszoló: 1 órás program, 40°-on. Legközelebb kifogom próbálni a 60-ast, az kb 3 órás. Kíváncsi leszek, hogy akkor feloldódik-e. Ahogy írtátok is, nálam is az történt, hogy a ruhán maradt "takony" szerű formában. Még egyszer ki kellett mosnom azt a ruhát. Az illatuk jók, de elég kellemetlen ami marad utána.. Remélem van rá megoldás, talán a hosszabb program.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!