Perwollt vagy Arielt részesítitek előnyben?
Az okok /tapasztalatok is érdekelnek. :)
Én eddig a Lenoros Arielt használtam, de most csak kapszulában látom sok helyen. Azt pedig nem használok mert 30-40 fokos programon a kapszula külső része szétkenődik csak a ruhákon, nem oldódik fel.
Tegnap vettem először Perwollt életemben, vajon jó döntés volt-e? ☺
Én most figyelmetlenségből vettem lenoros kapszit, amúgy csak "sima" color-t veszek mindig.. feloldódik a külső bevonata is hosszabb 40 fokos mosásnál.
Nekem nem jött be a Perwoll, ami nem irányadó, mert lehet, hogy neked szuperál :) tapasztalat, hogy a makacs foltokat az Ariel viszi nálam, mondjuk nem koszolja le már annyira a lányom a ruháit, mint amikor kicsi volt.
Majd írd meg, mi a véleményed ha kipróbáltad :)
Tegnap mostam egy adagot vele, nekem túl hígnak tűnik a kiszereléséhez és adagolásához viszonyítva, hamar elfog fogyni...:/ :)
Az aranyszínű repair változatról van szó. :)
Mi minden mosáshoz szórunk egy kis pohár trisót is , így minden étel-zsír-ecetes cékla folt kijön. Ezzel is kijött mint az Ariellel.
Kérdés mennyire fog segíteni a bolyhosodáson.
Én Arielből az öblítőset szeretem, tovább tart az illata mint pár különálló Lenor öblítőnek. :) Kár , hogy már alig látom azt a fajtát. :)
Én a sima color mellé arany lenort használok, szeretem az illatot, mert a szárítógépből kivéve is isteni az illata a ruháknak. Kicsit tartok a lenoros kapszitól. :)
Köszi a tippet, eszembe se jutott hogy adagoljak bármit mellé ha még makacsabb a folt 🤣
Nálunk illat mánia van, azért fontos, hogy intenzív legyen :)
Mi is a "gold orchid", vagy mi a neve 😃 aranyszínű lenort szeretjük.
Szerintem az a legjobb :)
Lenoros kapszulában egyelőre én se bízok, az ariel kapszula féle malőr miatt. :)
Pont most (volt tegnap még) 1000ft-al olcsóbb az Emagon az összes Ariel 2,6 l-es. :) 2000ftért nem sok, de mondjuk ha mást nem rendeltek a szállítási költs. miatt nem fogja megérni.
Gondoltam szólok , ha már ti is Arielesek vagytok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!