Perwollt vagy Arielt részesítitek előnyben?
Az okok /tapasztalatok is érdekelnek. :)
Én eddig a Lenoros Arielt használtam, de most csak kapszulában látom sok helyen. Azt pedig nem használok mert 30-40 fokos programon a kapszula külső része szétkenődik csak a ruhákon, nem oldódik fel.
Tegnap vettem először Perwollt életemben, vajon jó döntés volt-e? ☺
Az Engerben szoktam venni, zacskós, 500g-os kiszerelés "hip-tom trinátrium-foszfát" a neve. De igazából bárhol veszed ugyan az van benne, van mikor Rossmanban veszem, az pl gyerekzáras üveges "chemitat trisó". De a rossmanban 2x annyiba kerül.
Én minden mosáshoz adok kb. 30-50ml körül, ruha mennyiségtől függ, és minden fajta ruhához, egyikben sem tett kárt. Nekem pl a vízkövet is kipucolja a gépből, mert a kád alja tele van néha vízkő darabokkal.
Próbáld ki szerintem, mosogatáshoz is jó zsíroldó.
Ja es a tancpartnerem megszolt ezert, szoltam ugyan az Arielnek, hogy valami nincs rendben. Angliaban pl. folyamatosan Arielt hasznaltam az oblites kiszerelest, amit itt nem lehet kapni, es sosem volt baja a ruhaknak.
Kikuldtek egy color-osat, nekem egy color white volt, de a hatas hasonlo. A Perwoll kicsit illatra hasonlit az oblitohoz, ugyhogy csak nem nyulok melle. Arban sztem ugyanott vannak.
A kapszulűás hülyeséget el kell felejteni.
Perwollból a fehér és a piros kell. Minek tárolnál otthon pluszban még ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!