Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az élő vagy a műfenyőt részesí...

Az élő vagy a műfenyőt részesítitek-e előnyben karácsonyozásnál?

Figyelt kérdés

2017. nov. 17. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

élő de gyökeres fenyőt. Később el lehet ültetni.

Nem kertes házban élek, de minden évben oda tudtuk adni ajándékba a gyökeres fenyőket azoknak akiknek kertes házuk van.

2017. nov. 17. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Csakis élőt.
2017. nov. 17. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Mi a műfenyőt, bevált abszolút.
2017. nov. 17. 19:08
 4/12 anonim válasza:
54%
Mind a kettőnek megvan a maga "előnye" . Nekünk 160-as mű van, de iszonyat tele kell aggatni, hogy ne virítson a "törzse". Amit viszont szeretek benne, hogy egyszer kellett megvenni és nincs szaga, nem szúr, nem hullajtja a leveleit....
2017. nov. 17. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Élő Lucfenyőt, nekem ettől van igazi karácsonyi illat a lakásban.
2017. nov. 17. 20:43
 6/12 anonim válasza:

Csak és kizárólag élő!

Sokkal szebb, valamint az illata is szükséges az igazi karácsonyi hangulathoz. Akik nem szeretnének potyogó leveleket, azoknak ajánlom a Normand fenyőt. Soha egyetlen tűlevél sincs sehol még Januárban sem. Az ára sem húzós, már 20-25 ezertől találni szép, nagy példányokat.

2017. nov. 18. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek megvan a maga előnye. Mi most műfenyőt használunk, mert nincs nagy hely a lakásban, és abból van kisebb is. Ráadásul több évre megvan és nem hullatja a levelét.
2017. nov. 20. 10:20
 8/12 Nikolas Kidman válasza:
0%

A kérdés úgy lenne teljes, hogy: mű, élő, halott-vágott.

A földlabdás fenyő szerintem a legjobb, mert el lehet ültetni.

A vágottfgenyőt nem szeretem.

A műanyag meg undorító, de van akinek ez a legkönnyebb, és legjobb megoldás.

Amúgy a normandnak nincs illata, és drágább mint a luc, aminek illata van, viszont szúr, és szerintem csúnyább is.

Árultam fenyőfát amúgy.

2017. nov. 23. 06:58
 9/12 anonim válasza:
65%
A földlabdás nekünk elpusztult. 10 éve vettünk leárazásban egy minőségi műfenyőt. Igazi tűlevelei vannak. Azóta szolgál, szép, gyorsan szét-összeszerelhető. Nem kell faragni, tolongani, szállítani,eltakarítani, nincs a választás körüli stressz. Nagyon jó érzés, mikor látom az embereket nyüzsögni az árusoknál, én meg csak hajtok tovább. No stressz. Az illatt miatt viszek be a kertből néhány fenyőgalyat.
2017. nov. 23. 07:44
 10/12 maoriérzések válasza:
51%
Érdekes én nem stresszelek fenyő vásárlás közben,örömöt okoz,minden folyamat,amíg a végére Karácsonyfa lesz belőle. A műfa..,részemről nem jelent semmit,maximum kiegészítő dekorációban jelenhet meg.A "jajszegényfakivágják" hívőknek: a karácsonyi fenyőket termesztik,mint a búzát(csak lassabban nő és több vele a munka)
2017. nov. 26. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!