Érdemes minőségibb folyékony mosószert venni (Tomi, Coccolino, Biopon) vagy jó egy fele annyiba kerülő saját márkás mosószer is?
Figyelt kérdés
jún. 11. 18:32
1/16 anonim válasza:
Ha drága ruháid vannak, lehet érdemesebb minőségibb mosószert venni. Nekem olcsó cuccaim vannak, így jó az ezer forintos lidlis is.
2/16 anonim válasza:
A Tomi egy borzadály konkrétan.
Az Aldis Tandil semmivel nem rosszabb az ismert márkáknál. Sok más Tandil termékről mondható el, hogy veri a márkás cuccokat.
3/16 anonim válasza:
Nekünk viszonylag jobb minőségű ruháink vannak, én megveszem az Arielt vagy a Perwollt. Valahol mindig van akcióban. Ketten vagyunk csak, így sokáig kitart. Nyilván egy 4-5 tagú családban már nem érné meg.
Nem mertem soha kísérletezni az olcsóbbakkal..
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nincsenek drága ruháim egy darab sem. Tomit azért írtam, mert egy háztartási boltban azt mondta az eladó, hogy azt viszik a legjobban.:)
jún. 11. 20:48
5/16 anonim válasza:
Én nem látok köztük lényeges különbséget, tény, hogy nincsenek kényes dolgaim, amikre különösebben oda kellene figyelni.
6/16 anonim válasza:
Nyilván jobb egy drágább ami már bizonyított.
7/16 anonim válasza:
Én átszoktam a saját márkásokra az utóbbi 1-2 évben, hogy ennyire elment a márkás mosószerek ára, de semmivel sem rosszabbak, sőt van ami kifejezetten jó, jobb.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
jún. 12. 08:25
10/16 anonim válasza:
A hatóanyagok többnyire ugyanazok és általában a márkanevet kell megfizetni (extrán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!