Mivel lehet hatékonyan eltávolítani a szilikonról a tintát? Az okostelefonon szilikon tok van. Golyóstoll kék tintája nagyon összekente, befogta, összemaszatolta. Mosogatószer, folyékony szappan, alkohol, aceton nem hozta le.
Szilikonról szerintem se jön le.
Vagy újat kell venni, vagy ha ez most nem opció, akkor megpróbálnám még jobban összefirkálni, más színekkel is. Ez lenne a mintája.
Az a baj, hogy amivel a tintát le tudod szedni az vagy oldja vagy károsítja a tokot is, sajnos.
#3-nak jó az ötlete, a foltot próbáld meg inkább mintával elfedni! Vannak nagyon jó matricák, vagy lehet jó rajzot készíteni rá, hogy szándékosnak látsszon.
Amivel tintát le tudnál szedni az a súrolópor - ettől a szilikon IS kidörzsölődik és csúnya lesz, vagy körömlakk lemosó, festék oldószer - ezek meg kikezdik magát a szilikont. Esetleg megpróbálhatod erősebb szivaccsal és folttisztító szappannal, az talán halványítja, de az is sértheti a szilikont és homályosabb lesz tőle.
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
Tegnap egy másik Gyk-n található kérdésnél olvastam, hogy egy kérdezőnek sikerült megtisztítania Domestos-szal a golyóstoll tintás szilikon tokot.
Este be lett kenve a tok kívül-belül Domestos-szal.
Délelőtt lemosva. Kicsit talán jobb lett, de valamennyit ártott a toknak.
Alkoholos lemosóval is volt korábban próbálva.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Sajnálom, hogy nem sikerült megtisztítani a tokot.
Újat egyelőre nem veszünk, mert nem vagyok híve a "szemétgyártásnak" - ha értitek, mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!