Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet jól ágyneműt húzni?

Hogyan lehet jól ágyneműt húzni?

Figyelt kérdés

Mármint párnára, kispárnára, takaróra hogyan lehet úgy ráhúzni a huzatot, hogy ne legyen az egész egy nagy gömb? Akárhogyan csinálom, nem megy. Próbáltam, hogy a kispárna sarkát belenyomom a huzat sarkába, de akkor is olyan lesz a végeredmény, mintha egy levágott fejet raktam volna bele.

Van erre valami módszer?

jún. 5. 13:05
 1/10 anonim válasza:
Miután bele húztad, igazitsd meg. Pl.: ütögesd, húzd stb.
jún. 5. 13:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy kis plusz munka:

Varrsz minden huzat belső sarkára kötöző zsinórt, párnára, paplanra is. A kifordított huzaton megkötözöd a sarkokat, majd a nyitott felén benyúlsz a végső sarkaihoz és kifordítod a huzatot. Nem fog elmozdulni egyik sem. Persze, kötők nélkül is meg lehet oldani, csak ügyesen kell megmarkolni a sarkokat.

jún. 5. 13:14
 3/10 A kérdező kommentje:
1# Azt csinálom, de nem megy.
jún. 5. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor a huzat 1-2 számmal kisebb, mint a párna.
jún. 5. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg túl kicsi a párnahuzat.

A paplannál, ha másképp nem megy, bújj be a kifordított huzatba a karjaiddal, a huzat sarkaival fogd meg a paplan sarkait, majd a sarkokat tartva rázd rá a huzatot a paplanra.

Végül egy vicc, hogy jókedvűen szerencsétlenkedj vele:

- Miért lett náthás a kispárna?

- ???

- Mert huzatot kapott!

Kitartás, bele fogsz jönni.

jún. 5. 15:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Dehogy kicsi. Párom szokta csinálni helyettem, mert erre sem vagyok képes. Azt hittem van erre valami taktika, de ezek szerint retardált vagyok. Sosem ment nekem, nem ma döbbentem rá erre, hanem ma sokalltam be.
jún. 5. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd, nem azon mérik az ember értékét, hogy tud-e ágyneműt húzni. Mást meg te tudsz jobban. Szerintem személyesen meg is tudnám mutatni, csak elmagyarázni nehéz. Huzattól is függ, ha rögtön egy macerásabb huzattal találkoztál, amiatt is lehet hogy nem megy, valamelyiket könnyebb felhúzni.

Viszont ha úgy érzed, hogy egy semmire se képes csődtömeg vagy, az könnyen lehet depressziós jel és segítségre lehet szükséged. (Vagy ha nő vagy, nézd meg a naptárat, én pms tünetként szoktam senmirevalónak érezni magam 2 napig.)

jún. 5. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Félbehajtva dugom bele és benne szétnyitom 🤷‍♀️
jún. 6. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Napi átlag 20 ágyat húzok át, mert szobalány vagyok, de nem tudnám pontosan leírni hogyan kell. Lényeg, hogy a huzat kifordítva van és a paplan csücskeivel fogom össze, aztán belerázom.
jún. 6. 17:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézz tutor videot.
jún. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!