Ki kell mosni a mosógèpet. Indíts el egy mosàst üresen vagy mosógéptisztítò Clorox-szal.
A ruhákat meg teregesd ki kintre, ha nem esik az esô. A szél kiviszi a rossz szagot.
2023. szept. 30. 05:34
3/8 anonim válasza:
Ahogy a 2-es válaszoló írta. indítsd el 60 fokon üresen a gépet és meglátod mennyire fog habzani a víz benne. Le van rakódva a tisztítószer benne.
2023. szept. 30. 07:15
4/8 anonim válasza:
Egyébként ha büdös zoknikkal mosnád öket, akkor sem lenne szabad a mosás UTÁN szagának lennie, a mosás ugyanis éppen arra jó, hogy mindenféle szennyezödést kimosson és az ÖSSZES ruha tiszta, friss illatú legyen.
2023. szept. 30. 08:24
5/8 anonim válasza:
Nem tömted nagyon tele a gépet? Attól is lehet büdös, vagy ha nem teregetted ki azonnal. De ha nagyon szorosan teregetted őket, attól is bebüdösödhet.
2023. szept. 30. 09:30
6/8 anonim válasza:
Vagy ha nem szárad elég gyorsan, túl párás a levegő, attól is bebüdösödhet.
Próbáld meg kitisztítani a gépet, ahogy írták, majd fél adagonként kimosni és nagyon lazán teregetni, ha lehet erkélyre.
2023. szept. 30. 09:31
7/8 anonim válasza:
Ha elöltöltős mosógéped van, akkor az ajtó körüli gumit rendesen töröld ki, ott megtelepedik a nyálkás cucc, ami mosáskor a mosószer és az öblítő keverékéből összegyűlik bizonyos időközönként. Nekem ez volt a megoldás.
Összegyűrtem kéztörlőt és körbe töröltem vele belülről a gumit. Elég szűkös, de ki lehet pucolni.
2023. szept. 30. 12:04
8/8 anonim válasza:
Takarítsd ki a mosógép szöszgyűjtőjét is. Vagy nem tudom hogy hívják pontosan. Nekem a gép külső részén van lent, egy kis ajtó mögött. Azt kitakarítottam, átmostam ecetes mosással a gépet, és jó lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!