Mosás előtt miben jó áztatni a törölközőket?
Figyelt kérdés
Nem akarom nagy hőfokon mosni. Mi az, ami nem viszi ki a színét? Flóraszept?2020. okt. 1. 17:41
1/15 anonim válasza:
Én folyékony mosószert szoktam használni hozzá. Flóraszept-et csak fürdőszoba takarításra használom. Nem kell nagy hőfokon mosni, de én hosszabb programra szoktam rakni.
2/15 anonim válasza:
Biopon, feloldja a fehérje és zsír jellegű szennyeződéseket (40-60°C).
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tehát Biopon áztatás és utána mosás - akkor 60°C elég.
2020. okt. 1. 18:11
4/15 anonim válasza:
Ha 60 fokon mosod akkor szerintem nem kell áztatás. Én mondjuk amikor már látom, hogy elhasználódik a törölköző 2-3 év, akkor lecserélem őket.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a lecserélés is aktuális lehet néhány darabnál...
2020. okt. 1. 20:14
6/15 anonim válasza:
A Flóraszept véletlenül sem erre való.
7/15 A kérdező kommentje:
az kiviszi a színét?
2020. okt. 1. 20:52
8/15 anonim válasza:
Miért kell áztatni? Ha csak fürdés után megszárítottad vele magad, akkor az ulajdonképpen nem is koszos.
Esetleg meggyilkoltál valakit és ezzel törölted fel a vért?
9/15 anonim válasza:
De koszos, mert főleg ilyenkor ősszel mikor még nincs fürdés, mondjuk egy ablak nélküli panelfürdőben nehezen szárad meg és beleposhad a víz. Ezért cserélem ilyenkor 3-4 naponta. Nekem ez koszos.
10/15 anonim válasza:
Nyitva kell hagyni az ablak nélküli panel fürdő ajtaját, érdekes, nekem így nem poshad bele a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!