Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosás előtt miben jó áztatni...

Mosás előtt miben jó áztatni a törölközőket?

Figyelt kérdés
Nem akarom nagy hőfokon mosni. Mi az, ami nem viszi ki a színét? Flóraszept?

2020. okt. 1. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tiszta, hogy miért kellene ennyire hipertisztítani egy törölközőt. Oké, én is minden 2.-3. mosásnál fertőtlenítő hatású mosószerrel mosom, de ennyi az extra amit teszek érte... Fürdés után használjuk, nem koszosak. Leszedem a tartóról, megy a gépbe, 40 fokon mosom.
2020. okt. 2. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha beposhad egy törülköző ott nem vízben kell áztatni, hanem a szárítást kell megoldani. Légcserét, légmozgást kell biztosítani és úgy felakasztani, hogy minél jobban szellőzzön, tehát ne 1 madzagon dobja át, mert akkor a két oldala össze fog érni, hanem kettő madzagon, vagy egy vastagabb csőre terítse, de még az ajtó tetején való átdobás is sokkal jobb.

Van-e egyáltalán szellőző a fürdőben?

2020. okt. 2. 12:07
 13/15 A kérdező kommentje:

a szellőzés gyenge, és ilyenkor, amikor már hideg van, de még nincs fűtés, lassan száradnak a dolgok.

Vettem Biopon áztatót, az van ráírva: Óriási áztató erő a makacs foltok ellen!

Szerintem, jó lett, óriási a tisztaság mindenütt.

Köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 2. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó, hát az a reklám amit olvastál, bár ártani nem ártottál vele semmit, kárt nem okozott benne.

Viszont mindenképpen ajánlom, hoy menj el az obiba és vegyél egy szezon utáni leértékelt ventillátort ami megkeveri neked a száradó ruhák között a levegőt. Sőt, a helyedben oda egy 50eFt-os párátlanító gépet vennék inkább.

2020. okt. 2. 23:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 14.
2020. okt. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!