A lepedőt meg a törölközőt moshatom egybe 90 fokon? És ha a lepedő fehér akkor csak fehér törölközővel szabad egybe tenni?
Az anyagától függ. Ha műszállal kevert valamelyik, akkor inkább ne.
Miért akarod ilyen magas hőfokon mosni? Én csak a konyhai törlőkendőket szoktam. Meg a ritkán használt besárgult ágyneműt, törölközőt.
Igen, érdemes szín szerint válogatni. Főleg ilyen magas hőfokon, mert lehet színt enged a színes és befogja a fehéret.
Szabad össze vissza is mosni a színeket, csak akkor minden ruhád fakó, és szürkés lesz.
Szerintem felesleges a 95 fok. Ha a törölközőket 4-5 naponta cseréled, ágyneműt max. 2 hétente akkor a 60 fok is elég.
Én azonos színű ágyneműt és lepedőt szoktam húzni, hetente cserélem így 50 fokon szoktam csak mosni.
Törölközőt csak fehéret hasznàlunk, 4-5 naponta cserélem, amikor már nem érzem frissnek. Fehérekhez való mosóporral, 60 fokon makulátlanok.
teljesen felesleges 90 fokon kifőzni, csak akkor kell ilyet ha fertőző beteg használta. vagy pl szállodákban kórházakban.
60 fok bőven elég. a törölköző és ágynemű nekünk egy mosásba megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!