Hogyan mossátok a törölközőket, hogy puhák legyenek? Nekem mindig olyan smirglis.
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 15:11
1/14 anonim válasza:
Csak szárítógépben lesz pihepuha.
2/14 anonim válasza:
Nekem is, ha odakint száradnak, kemények és durvák lesznek.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm de szárítógépem nincs, azt hittem a 60 fokos hőfokkal van baj.
2020. máj. 6. 15:35
4/14 anonim válasza:
Az öblítőtől lesznek kemények. Ecetet használok helyette már legalább 15 éve.
5/14 anonim válasza:
Én semmilyen öblítőt nem használok törölközőkhöz. Abszolút elrontják a frottír nedvszívóképességét.
A frissen mosott "smirglis" törölköző az első törölközés után már puha is!
Én direkt ezt a frissen mosottat szeretem! Magamra terítem, és gyakorlatilag felszippantja rólam a fizet, dörzsölés nélkül.
6/14 anonim válasza:
folytatom, 5-ös vagyok
De persze ehhez jóminőségű törölközőt érdemes venni.
8/14 anonim válasza:
Csak közvetlenül mosás után tűnik durvának, használat után "visszapuhul". Öblítőt én már nem használok.
9/14 anonim válasza:
Csak a szárítógép puhítja vissza őket. Öblítő nélkül meg még keményebbek.
10/14 anonim válasza:
Egyébként 60 fokon mosom, csakis mosóporral. A folyékony mosószer, kapszula belebüdösödik. Általában a Jysk-ben vagy az Ikeában veszem a törölközőket, közepes árkategóriájuakat, ezért ha pár évente lecserélem őket nem nagy kár. Most legutóbb a Jyskben vettem 10 ezer forintért 5 törölközőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!