Hogyan lehet úgy kimosni a törölközőket, hogy ne maradjanak büdösek?
Én idióta összemostam az összes törölközőt a házban, a sajátjaimat anyámékéval stb. 60 fok, pamutprogram. Mondjuk lehetett volna előmosást, vagy plusz öblítést, esetleg több öblítőt, ami ezt elnyomja... Vagy esetleg 70 vagy 90 fokot...
Valamelyik olyan büdös volt, hogy a sajátomnak is okádék szaga lett, konkrétan hányok és 1 percig voltam belecsavarva, de érzem magamon és hányingerem van...
Külön szoktam mosni, mert soha nem büdösek, meg nem annyira koszosak... Rábeszéltek, hogy rakjak be egyben mindent...
Valószínű, hogy szüleid nedvesen rakják be a torolkozoket a szennyesbe.
En azt javasolnám, hogy hagyd ázni a torolkozoket legalább egy fél napot mososzeres vízben
Azután 60 fokon mosd újra.
5# én is így próbálkoznék.
Kérdező, ne nyomd tele öblítővel, mert csökkenti vízszívást, és amúgy sem jó.
Mosd újra, tegyél hozzá ecetet.
Én kicsit több öblítőt öntök a mosáshoz ha törölközőt vagy zoknikat, alsóneműt mosok vagy munkásruhát + ecet vagy ha van itthon akkor adok fertőtlenítő adalékot mosáshoz.
Főzőmosás! 90-95 fok, amit tud a gèp.
Nekem is volt ilyen probléma, albérletben. Nem száradtak úgy a mosott ruhák, a törcsiknek 2-3 nap után szaga lett.
Akkor beküldtem főzőmosásra, megszűnt az a poshadt szag tőle. Most már 2-3 használat után összevárom a törülközőket, és csak azok mennek főző mosásra. Max a konyharuha megy mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!