Mosás után foltokban kifakulnak a törölközőim (lent kép). Mitől lehet, mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve.
Valami a mosószerrel nem stimmel. Írd meg, mit használsz, akkor jobban tudok segíteni.
Így olyan hatása van, mintha mosás közben hipót öntöttél volna hozzá, de ezt nem tartom valószínünek.
Sztem megmarja a tömény mosószer, pontosabban kiveszi a színét. Úgy 30 éve voltak ilyenek a mosószerek- porok( vagy a ruhafestés?)
Lehet, hogy a törölközö ilyen gyengén festett.
Milyen mosószert használsz: márka, folyékony, por, tabletta vagy kapszula?
Ha jól értem, akkor valami folyékony lehet, ahhoz szokott lenni olyan adagoló, amibe bele kell önteni, a ruhßak közé tenni és csak fokozatosan kerül a ruhákra, felhigítva.
Folyékony mosószer, amihez nincs adagoló, a dobra folyik mosás előtt. A többi ruhával és néhány törölközővel nem csinálja ezt. Azon is gondolkodtam, lehet, hogy túl sok ruhát-törölközőt mosok egyszerre.
Ha elfogy a mosószer, öblítő akkor mosótojást fogok venni, hátha az jobban beválik.
Mi a mosószer és öblítő neve?
Mennyi mennyiséget raksz?
Valóban nem szabad megtömni a mosógépet, csak lazán, max 3/4-ig kell tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!