Melyik a legolcsóbb fúró/vésőgép ami jól viszi a betont is?
Ezt néztem ki,mert akksis.
ParkSide Performance PKHAP 20-Li B2 SOLO X20 Akkus ütvefúró, vésőkalapács
Jo az a gep. Nekem is van. Viszont kerdes, hogy mire es mennyit hasznalnad.
Lukakat furogatni es vakolatot teglat vesni kis kozepes melohoz jo. Kell kozza 4-8Ah-s aksi. De pl jardat feltorni marha keves.
Tomor betonba sok lukhoz inkabb elo szoktam venni a kabeles einhellt mert nehezen viszi.
Működik? Működik. Eladtam végül sógoromnak mert nem használtam ki eléggé. Előtte kölcsönkéregette. Végül megvette. Ő feltört vele teljes járdákat speciel. Ő is Makiatás aki pont arra ven baállva mint te, hogy csak a Makita a jó és így meg úgy márka, gagyikat már nem vesz. Erre speciel ő is azt mondja, hogy nagyon jó gép.
Persze ha 0-24-ben akarsz utat törtni vele, arra nem jó.
Arra megsúgom, hogy a Makita sem jó. A helyzet az, hogy ma nem nagyon gyártanak valójában ipari gépeket. Ipari jellegű gépek vannak zömében. Az ipari gép, az 72 óra folyamatos terhelést kell kibírjon (ez egy teszt). Minden ilyen iparinak hazudott, ipari jellegű gép használati útmutatójában ennél jóval szerényebb terhelhetőséget adnak meg, tehát valójában nem ipari gépek.
Itt nem a márkab.ziság a kérdés és nem értem hogy lehetett ezt így félreérteni. Kilehet fogni a noname gépek között is jó gépet és felvehetik teljesítményben a versenyt akár ipari jellegű gépekkel is, de attól még noname gép, ezen nincs mit vitatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!