Éppen csempét bontok fürdőszobában. Kézi vésővel és kalapáccsal ilyen ütemben napokig tartana! Milyen típusú gépet érdemes venni ami megkönnyíti a munkát és az olcsóbb kategóriába tartozik?
nem kell venni, bérelni is lehet. A Tétényi útról nyílik egy utca, ott is van egy gépkölcsönző, de minden városban van.
Egy napra elviszed, és levan a gond.
SDS fúrókalapács, későbbi munkákhoz is jól fog jönni.
Gyakorlatilag bármelyik jobb barkács márka megfelel.
Einhell, CMI, Parkside(lidl), Workzone(aldi)
Mekkora az a fürdőszoba?
Nekem 2 óra alatt sikerült leverni vésővel és nagykalapáccsal a 12 nm-es fürdőt.
#4: nálunk a panelban a fürdő egy 1.5m2 falát bontottam addig, amennyi idő alatt feljött a 20m2 padlólap.
Nem tudom mivel ragasztották, de erősebb volt, mint a panelbeton, ami azért nagy szó.
6, Dettó. Lesz@ptam magam mire a panelban leszedtem ezeket a tököm 20x20as kis csempéket.
Úgy oda volt ragasztva hogy le se jött egyben a lap hanem csak kis darabok törtek csak le belőle mintha sziklát vésnék.
Mivel sok volt egy idő után meguntam a tökölést és elővettem az Sds maxos nagypapit meg egy széles vesőszárat. Az még a betonba is belekarcol, csak a szomszédoknak nem tetszett hogy reng a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!