Érdemes fürdőszoba estrichet bevasalni?
Kb 6 cm vastagságban kell estrichet önteni. A kivitelező szerint kell bele vasháló.
Én ilyenről még nem hallottam. El se tudom képzelni, hogyan lehetne legközelebb felújítani, ha tele rakjuk vassal.
Kell a halo ami nem vasalas hanem erosites. Erosito halo. A repedesek miatt.
Mit szeretnel benne felujitani? Ha jol megcsinaljak akkor 30+ evig nem kell hozzanyulni.
A járólapot fel tudod szedni. A beton réteget nem kell. Hacsak nem valami más burkolatot tervezel ami miatt mélyebbre kell mennetek.
Fördőből milyen más szoba lenne? Tele lesz minden vízcsövekkel, csatornával, stb.
Ahogy most felbontottam a járólapot, azért megsérült alatta a régi estrich. Ilyen 1 cmes gödrök lettek a felületén. Azt vissza lehetne egyenlítőzni, hogy új burkolat mehessen rá?
Volt már szó róla, hogy ami most fürdő, az idővel meg legyen cserélve a mellette levő hálószobával. (mert az nagyobb. Most kell a sok háló a gyerekek miatt, de ha kirepülnek, ez megváltozik.)
Engrm nem zavar, ha magasan marad a padlószint, csak a járólap leszedés után rárakhassam a lamináltat.
Aljzatkiegyenlítővel ki síkba lehet hozni.
Értelek, de fürdőben ott lesz a csatorna meg a falakban a víz. Hában is lesz wc mosdó? Vagy majd a fél házat újra lebontod feltöröd?
Falban a víz szerintem nem nagy kunszt. Ha már lebontom a csempét, akkor így is úgy is ki kell festeni, akkor már nem gond egy picit belevésni, hogy rá lehessen kötni a csatlakozásra az új csövet. (le van fényképezve a szoba, tudni fogom pontosan hol van csatlakozas).
Csatorna kap egy dugót a végére, esetleg be is falazom és kész. Maradhat egy üres, használaton kívüli cső az aljzatban.
Köszi az aljzatkiegyenlítős megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!