Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen vésőgépet, ütvefúrot...

Milyen vésőgépet, ütvefúrot és bontókalapácsot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ha esetleg van kombinált (pl. vésni is tud, fúrni is és bontani is) az lenne a legjobb.

Férjemnek lenne, most végezte el a burkoló képzést, tehát tényleg csak valami kezdő, de mégis jó gépet szeretnék neki venni lakásfelújításra.

2023. jan. 15. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy Graphite márkájú fúrót. Hát nem spórolták ki belőle az anyagot. Eddig meg vagyok elégedve vele.
2023. jan. 15. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tartós használatra legalább közepes minőségi kell. Elég nagy a kinálat.Az árakban is nagy a szórás .Barkács,szerszám boltokban mindegyikről tudnak valamit mondani.Ezt inkább a férjedre bíznám,mert ő fog vele dolgozni .
2023. jan. 15. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

a cégemnél az volt a vezérelv, hogy minél olcsóbb, egyszerű gépeket vegyünk bontáshoz, lakásfelújításhoz...az egyik obiban mondta az eladó, hogy a gépek zöme jó állapotú, de van amelyik másnap bedöglik...ezért a legolcsóbbat vegyük, ha angarancia idő alatt prímán viselkedik, akkor az jó lesz a továbbiakban is...ha meg nem bírja ki az egy évet, visszavisszük, és veszünk egy újat.

Nos bevált, mert egy Hilti árán vehettünk egy tucat noném gépes, és láss csodát, még a bontókalapácsok is bírták..na jó, egy két kis kézi sarokcsiszoló feladta, visszavittük, és kaptunk egy másikat..

Kétségtelen, hogy egy Hilti nagyon menő, és örök életű, de lehet számolni..

2023. jan. 15. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most vettem a napokban Hecht márkájűt. Csak kipróbáltam,munkatapasztalatom még nincs vele.Ütőerőben duplája a hasonló gépeknek. Nekem is univerzális gépre volt szükségem. [link]
2023. jan. 15. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Bontashoz nem vennek dragat. Furni viszont igen.

Ne te vedd meg, ne online ajanlas alapjan. Majd a ferjed megveszi azt, ami kell a felujitashoz.

Ferfinek, foleg szakembernek, szakmaba vago szerszamot nem veszunk. Sem ajandekba, sem jofejsegbol.

Szerintem evidens hogy miert, de ha nem ertesz vele egyet szivesen kifejtem miert mondjuk ezt sokan.

2023. jan. 16. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
3! Nem örökéletű a Hilti. Arra is több panaszt halottam már.
nov. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!