Van mosogatógéped?
van. anyám :D
Am nincs. Anya v apa mosogat.
Nincs, mert nem fér be a konyhánkba. Na jó, főzőfülkénkbe :D
De a szüleimnek van és elképesztően jó! Anyukám is ágált ellene, aztán első mosásnak beleraktunk mindenféle régi limlomot, hogy ha bajt csinál, azokért nem kár. Volt pl. egy kuglófsütő, amiben 10 éve beleégett kuglóf maradványai voltak. És kiszedte!! Pedig azt kézzel szinte lehetetlen is elmosni ugye a sok kis vájat miatt...
Általában az odaégett kaját is leszedi, ha nagyon gáz, akkor néha rajta marad egy kicsi, de az egyrészt általában már könnyen lejön, másrészt ha nem sürgős, akkor merakjuk a következő körbe is és kész :D
A szüleimé Bosch, azt csak ajánlani tudom!
Két éve ketyeg, szinte minden nap 2x. Egy áldás!!!!
Először nem akartam, mert micsoda luxus, nem engedhetem meg, mit gondolnak majd mások, nem tudok mosogatni?
Aztán csak megvettük és így 2 gyerek mellett nagyon nagy segítség! Amíg elmosogat tudok mást csinálni, pl. a gyerekekkl foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!