Van mosogatógéped?
van és jó
nemcsak jó sokat mosogatott az utóbbi 15 évben helyettem
de alaposabb is, mint én..
nagyon szeretnék venni egyet anyának karácsonyra. különállót, mert az új konyhaszekrény még odébb van, a mostani nem rossz. csak az a bajom, hogy mikor kérdezgetem tőle, hogy miért nem vesz egyet, megkérdezi, hogy "és hovategyem?!". szerintem nagyon nagy segítség lenne neki, az egész családra, unokákra, párokra ő főz állandóan, rengeteget mosogat.
ha már itt vagyunk, milyet érdemes venni? nem nagyon értek hozzá,nekem nincs, még egyedül vagyok, de tervezem.
Nekem 13.éve van, a mosógép mellett a világ legjobb találmánya! Mi is csak ketten vagyunk, de el lehet benne tárolni a mosogatnivalót, 2-3 naponta tele lesz. Kb. 18 l vízzel csillogóra mos.
Vannak szabadon álló gépek, az nem gond, ha nincs beépítve.
Ha vennél anyukádnak, először azt kell megnézni, hogyan tudjátok megoldani a víz bekötést és elvezetést, egy vízvezeték szerelővel titokban nézesd meg. Ha van hely, akár a fürdőszobába is be lehet rakni, a mosógép mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!