Új konyhaszekrény nagyon erős új "fa" szagot hogy lehet eltüntetni? Minden edény átvette ezt az új bútorszagot. Hiába vannak nyitva.
Figyelt kérdés
jan. 8. 11:48
21/28 anonim válasza:
Dehogynem káros, marmint arra, aki belégzi, meg a végén megeszi
22/28 A kérdező kommentje:
Az emberek milyen bútorokat vásárolnak, miben tartják az alapanyagokat, edenyeket? Mert minden ami megfizethető, az ilyen anyagból van.
jan. 9. 14:49
23/28 A kérdező kommentje:
Akárhol nézem MDF butorlap a konyhabútor.
jan. 9. 14:49
24/28 anonim válasza:
Mindenki ilyet vesz, ha esetleg az ajtaja fából van, az is lakkozott,ami szintén nem egészséges. 20 év alatt 1 olyan munkám volt, ahol minden bútor (minden része) fa volt, természetes olajjal és viasszal kezelve. Ez is Bécsben volt a 13.ker.-ben.
25/28 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan együk a termékeket a szekrényből? Nem teszek magunkkal rosszabbat mint mások a családjukkal?
Mi a rosszabb? A pesti levegő vagy a szekrény parolgása?
Amit kamraszekrenynek vettem az szobaszekreny hivatalosam, van benne több fölös lyuk, biztos a variálhatóság miatt. Ezekből gondolom jobban jön a káros cucc. De ez volt 28. Hasonló kimondott kamraszekreny, egyébként ugyanilyen anyagból 70 ezer.
Komolyan bajt csinálok, ha nem dobom ki a cuccokat? Mások okosabbak nálam es szellőztetik hetekig?
En csak áttöröltem nedves kendővel, megszaradt és bepakoltam. Mások is így csinaljak? Vagy várnak?
jan. 9. 18:57
26/28 anonim válasza:
Szerintem az emberek 90%-a így csinálja.
27/28 SZTANN válasza:
Egy csomó szagtalanító fogás létezik. Nem csak bolti illatpermetek. Pl. töröld át az egészet ecetes ronggyal! Néha permetezz bele ecetes vizet! Tegyél a sarkokba kis tálkában sót, citromlét, akármilyen természetes aromát, szódabikarbónát ... egy tányér kávézaccot ... Ártani egyik sem árt, érdemes próbálkozni. De nyitott szekrényajtóval bizonyos idő után mindenképpen elmúlik az a szag.
28/28 SZTANN válasza:
Még valami: mindent, ami élelmiszer van a szekrényedben, tárold légmentesen ZÁRHATÓ dobozokban, csavaros befőttes üvegekben - akkor semmit nem számít a szekrény szaga. Ez egyébként is a legjobb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!