Új konyhaszekrény nagyon erős új "fa" szagot hogy lehet eltüntetni? Minden edény átvette ezt az új bútorszagot. Hiába vannak nyitva.
Akkor egyébként mi a jó?
Konkrétan mi az MDF, HDF, melamin, meg vami dekorlap. Azt hiszem ezeket olvasom a bútoroknál.
Ha cucc átveszi a szagát az kuka, vagy elég elmosni? Mert én ezekbe belepakoltam. Ojké a fém cuccok elmosósak, de a műanyag? Vagy pl. a konyharuhák.
Tehát akkor nem az én választásom volt a rossz, mielőtt még vonatnak mennék, hogy mekkora balf@sz voltam megint, hanem ezek vannak, egy bizonyos árkatekóriában....vagy azért van kisebbik rossz megoldás? mostmár érdekel (kíváncsi fajta vagyok)
És mi szaglik? Azt már tudjuk, hogy nem lakk. Ez a melamin? Vagy egyszerűen ennek ilyen a szaga?? Tipikus kemény bútorbolt szag. :(
Persze igazi fára nem lesz pénzünk sose.
Nem volt rossz a választásod, ezek közül mindegy milyet veszel.
Egyszerűen a gyártás során használt vegyi anyagok szaga, ragasztók, műanyagok, kipárolog és nem lehet majd érezni.
Köszönöm! Hát akkor szellőztetem, a fiókokat most kiraktam. Mindent kiszedtem belőle, még áttörlőm egyszer mosogatószeres vízzel, aztán hátha.... Csoda vigye el.
Egyébként gyártás során használnak maszkot vajon?
Uhh. Nem káros a benne tartott dolgokra a kipárolgás? tészta, keksz,liszt, cukor stb
Mostmár tiszta ideg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!