Szemetest konyhaszekrénybe?
Sziasztok
Mennyire jó dolog szemetest konyhaszekrénybe rakni?
Kisfiam folyton kiboritja ezért gondoltam berakom a szekrènybe,de csak oda tudnám ahol edènyeket is tárolok..jo ötlet? Vagy a bacik miatt nem olyan jó?
Semennyire. Súlyosan fertőző. Ott tartod a tiszta edényeket.
Tartsd a kamrában, vagy végső esetben a wc-ben.
Mosogató alá valahogy nem tudnád betenni?
Az Ikeának voltak régebben olyan szemetesei, amiket a mosogató ajtajának a belső oldalára lehetett felszerelni. Próbálj meg ilyesmit keresni.
De edények mellé tényleg semmiképp ne tedd.
Van ilyen most is, annyi, hogy el is adják, nem az Ikea találmánya.
Hogy jutott eszedbe edények mellé tenni?
Azt hittem az lesz a kérdés aminek jelenleg próbálok utána járni, hogy mit lehet kezdeni a kukás szekrényben a szaggal? (Ha valaki tud tippet megköszönöm: illatos szemetes zsákot használok amivel eddig egész télen-tavasszal illatos is maradt az egész szemét, 2 naponta ürítem van hogy bírna 3-at is de már nem bírom a szagát, pedig Air Wick szagtalanító legfrissítőt is befújkálok utána pár percig jó + a csontokat még plusz zacsiba is teszem bekötve).
Kérdező attól olcsóbb fajta akaszthatós szekrénybe való kukát is kapsz mint amit 6-os linkelt bár az is jó!
Én még csak nem is a mosogató alatt tárolom a tisztítószerekkel, hanem egy külön szekrényben ahol csak az van meg a kis lapát kis seprű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!