Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hanyag és elégtelen takarítás...

Hanyag és elégtelen takarítás esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés
Otthonunkban mostanra rendszeresés vált a nem kielégítő takarítás. Állandó jelenség például a wc csésze pereme alatt is ott jelenlévő és rendkívül kiábrándító húgykő. Ez teljes mértékben elfogadhatatlan. Mit lehet tenni a fennálló probléma megszüntetése érdekében?

2024. jan. 7. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Én éltem egyedül férfiként, és fura akkor nem volt húgykő a wc pereme alatt.

Amint összejöttem egy csajjal, egyből előjött a húgykő is. Én nem tudom, szerintem a nőknek a vizelete valami extrém más összetételű. Egyértelmű, hogy az ő kosza, és neki kell eltüntetni.

2024. jan. 7. 18:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem derül ki, hogy ki (nem) takarít? Te? Feleség? Takarítónő? Ha te, akkor tanulj meg rendesen takarítani, ha a feleséged akkor hagyd ott, válj el tőle! Nem azért mert nem takarít szépen, hanem ahelyett, hogy vele megbeszélnéd, ide írod ki ez a kérdést, tehát valószínű, hogy ez már a problémáitok jéghegy csúcsa! Ha pedig takarítónő, akkor rúgd ki!
2024. jan. 7. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hugyozzatok a kertbe.
2024. jan. 7. 18:41
 14/18 anonim válasza:
100%
Ne hugyozz a perem alá.
2024. jan. 7. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ez eddig a legjobb megoldás! Nincs vita, és még a vízen is spóroltok.
2024. jan. 7. 18:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szépen beivódott a köztudatba, hogy a nő mos, főz, takarít, gyereket nevel, tanul a gyerekkel, az ember meg közben meccset néz a tvben.

Csak azt nem dolgozza fel sokak buksija, hogy manapság a nők is munkahelyen dolgoznak átlag napi 8-12 órát, mint a férfiak! Szóval már nem az 1800as években vagyunk.

Ha azt várod el a párodtól mindent háztartási munkát ő végezzen, akkor keress annyit, hogy neki ne kelljen dolgozni egy munkahelyen is.

Szóval, ha keveset keresel ehhez, akkor osztozzatok a házimunkán. Ez nem papucsság, csak azt kell eldönteni feleséget vagy cselédet tartasz.

2024. jan. 8. 06:29
 17/18 anonim válasza:
3%
Anyagias nő az instant rat flag
2024. jan. 8. 07:19
 18/18 anonim válasza:

Előttem szóló!

"rat dlag"🤣

Te is egy "rat" vagy!

aug. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!