Hanyag és elégtelen takarítás esetén mi a teendő?
Én éltem egyedül férfiként, és fura akkor nem volt húgykő a wc pereme alatt.
Amint összejöttem egy csajjal, egyből előjött a húgykő is. Én nem tudom, szerintem a nőknek a vizelete valami extrém más összetételű. Egyértelmű, hogy az ő kosza, és neki kell eltüntetni.
Olyan szépen beivódott a köztudatba, hogy a nő mos, főz, takarít, gyereket nevel, tanul a gyerekkel, az ember meg közben meccset néz a tvben.
Csak azt nem dolgozza fel sokak buksija, hogy manapság a nők is munkahelyen dolgoznak átlag napi 8-12 órát, mint a férfiak! Szóval már nem az 1800as években vagyunk.
Ha azt várod el a párodtól mindent háztartási munkát ő végezzen, akkor keress annyit, hogy neki ne kelljen dolgozni egy munkahelyen is.
Szóval, ha keveset keresel ehhez, akkor osztozzatok a házimunkán. Ez nem papucsság, csak azt kell eldönteni feleséget vagy cselédet tartasz.
Előttem szóló!
"rat dlag"🤣
Te is egy "rat" vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!