Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt férfit meg lehet e “nevelni” a tisztaságra vagy ne is próbáljam meg? 21/N
A párom 25 éves lesz, a kapcsolatunk alig 6 hónapos. Azt mondhatnám, hogy ha rossz kedvemben vagyok, akkor szinte mindent hajlandó megtenni értem. Ezt nem egyszer bizonyította, viszont erősen kétlem, hogy valaha is legalább minimális rendszerességgel rendet fog majd tenni maga után. Két macskájával csak megnehezíti a dolgát.
Új lakásba költözött, említette is, hogy igyekezni fog legalább ezt a lakást tisztán tartani. Amikor nála vagyok, mindig eldobom a szemetet, vagy beteszem a tányérokat a mosogatógépbe vagy megtisztítom a konyhát. Most lehetne engem szidni emiatt, de nekem ez a természetem, hogy azonnal eltakarítok magam után.
Viszont, ha ezt megszokja tőlem, akkor majd el fogja várni ezeket és abból gondok lesznek. Hogyan lehetne ezt diplomatikusan megoldani?
Nem lehetetlen TALÁN mert mégcsak 25, nem 35-45 éves, akkor már kb. lehetetlen lehetne.
Viszont ha takarítasz, akkor együtt tegyétek, mutasd meg neki, ha nem tudja.
Nem egyedül csináld, hogy ő csak nézze, vagy TV-zen mellette, mert abból problémák lesznek még jobban, mint vannak.
A macskáival foglalkozzon ő, neked semmi közöd hozzájuk és mint írtam EGYÜTT.
Macskás pasi - ezt inkább nőkre mondják 😂
Egyébként az alaptermészete NEM fog változni, de az együttélés során csiszolható rajta valamennyi. Ettől még lusta marad, nem tartja fontosnak a rendrakást, de ki lehet alakítani olyan közös életritmust, szokásokat amely során a takarításból, rendrakásból ő is kiveszi a részét.
"Amikor nála vagyok, mindig eldobom a szemetet, vagy beteszem a tányérokat a mosogatógépbe vagy megtisztítom a konyhát."
Miért? Vendég vagy, vagy lakótárs?
Megkérdezheted, hogy segíts-e és miben, de ne csinálj semmit magadtól. Az ő otthona, te vendég vagy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!