Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én komplikálom túl vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én komplikálom túl vagy tényleg ennyit érek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 6 éve vagyunk együtt.

Együtt is élünk.

A héten történt, hogy a testvére otthon rosszul lett mentő vitte kórházba. Ő dolgozott én otthon voltam, egyből hívott hogy mi történt. Közelben lévő kisebb városba vitték el a testvérét, azonnal mentem érte és mentünk be a kórházba. 100 km kocsival.

Mondta hogy én maradjak a kocsiba ne jöjjek be mert ott van az apja anyja, addig várjam meg. Nem volt ezzel semmi gond. Szerencsére nem történt semmi komoly sokkal jobban van, egy roham szerű dolog jött a testvérère. De nincs súlyos állapotban ez a lényeg, Mikor mentünk hazafelé kocsiban mondta hogy holnap hazamegy 1-2 napra mert ami történt mindenkit megviselt. És most ők neki sokkal fontosabbak előtérbe helyezi őket. Családdal akar lenni , Erre kaptam fel a fejemet nem szóltam semmit nyilván nem akartam olajat rakni a tűzre, de valahol mégis bántott ez engem...lehet a kommunikáció csúszott el? Nem tudom. Ez hogy fontosabb nálam értem a család az első de mégis bántott / bánt engem ez ahogy mondta.

Most ebbe a pár napban alig beszéltünk. Pár szót. De én nem keresem mert úgy érzem van elég baja, de azt sem értettem miért megy ilyenkor haza? Azt tudni kell hogy hozzám költözött egy nagyobb városba mert falun élt.

Másik hogy utána a kocsiba egyből nekem esett hogy jól esett volna ha én őt vigasztalom hozzá bújok stb. Azért én is stresszben voltam aggódtam a testvèrèèrt ahogy tudtam szóba mondtam útközben ne aggódjon jól lesz stb utána már az apja is hívta hogy nincs semmi komoly.

De ezt a nekem esést sem értem? Én szó nélkül fogtam magam vittem el. Ami nyilván alapvető számomra de úgy érzem hogy semmi nem jó amit teszek.

2022. nov. 21. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Te komplikálod túl. Nem értem, hogy miért is kéne a lelkedet ápolnia? 1-2 napra hazamegy.. és? ez nem a világ vége.
2022. nov. 21. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem meg vele nem stimmel valami.

N

2022. nov. 21. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem lát benned segitojekeszseget annak ellenére hogy van.

Nem is ertitek egymást, es ezt nem a szavakra értem.

Mint kb 2 idegen.

2022. nov. 21. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Várj egy kicsit szerintem, és amikor már nyugodt a helyzet, tesó otthon van kórházból, stb. felhozhatod, hogy ez téged bántott.

Idegességében az ember sokszor mond dolgokat, amiket nem gondol komolyan.

2022. nov. 21. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Tesó! Elmondom a sztorimat: melóba eltörtem a kezem, körház 3 nap. amikor hazamentem, a barátnőm fogta és estére hazautazott a szüleihez. Se kenyér, se kaja, se semmi. Jobb kezes vagyok, az volt eltörve. Én mentem át a boltba, rákönyököltem a kenyérre, bal kézzel daraboltam fel. Semmit nem tudtam kibontani vagy felbontani. A kezem be volt dagadva, öltözködni is nehéz volt. Így már azért annyira nem sz*r neked ugye? ;)
2022. nov. 21. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az ha most nem keresed és békén hagyod nem a legjobb. Arra lenne szüksége h a bajban mellette legyél nem hogy leszarod mert neked nagy az egod és a büszkeséged.sok jóra ne számíts ha ezt csinálod. Neked jól esne ha baj lenne otthon és meg se kérdezné napokat hogy mivan veled. Nőként írom ezt neked úgyhogy a saját érdekedben vedd kmolyan és tedd félre a gyerekes sertodottseged.
2022. nov. 21. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
36%

Hapsi lesz a dologban, valószínűleg azzal fogja tölteni az időt.

Hidd el, a nők olyan sztorikat kitalálnak egy kis dugásért, hogy sok férfi elképzelni se tudja. Elég ideje vagytok együtt ahhoz, hogy már rád unhatott erősen, vágyhat már egy másik bikára.

Ha egy sztori fura, vagy szöget üt a fejedbe, az azért van mert bűzlik, a tudatalatti így próbál figyelmeztetni.

2022. nov. 21. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Ez a " most a családja a legfontosabb"-at ne úgy értsd hogy te nem vagy fontos neki. Szerintem ez teljesen normális dolog ilyenkor hogy szeretne arra koncentrálni hogy a testvére jobban legyen. Nyilván ne tojd le mert ő most nincs veled,érezze hogy téged is érdekel a családja sorsa. Énis valószínűleg ezt tenném,ha más családtagom lenne hirtelen rosszul énis könyékig rágnám a karom,olyan ideges lennék hogy mi a helyzet.

Az meg hogy rohamot kapott,lehet valami banáliy dolog,de lehet egy hátterben megbúvó betegség is amit esetleg kikell vizsgálni és szeretne a testvére mellett lenni amíg kiderül,jobban van-e.

Ne reagáld túl, 1-2 napról van szó..nem hosszú időről. :)

2022. nov. 22. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha 6 éve együtt vagytok,akkor miért ne mehetnél be,ha ott vannak a szülei? Illetve én értem,hogy szeretne a családdal lenni,de ehhez nem kellett volna hangsúlyozni,hogy ők a fontosabbak. Én értem a kérdezőt és szerintem a csaj nem stimmel most.

Viszont nőként mondom,hogy szerintem nem lesz hosszú ez a kapcsolat már.

2022. nov. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!