Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem barátja furcsán viselkedik, vagy csak én komplikálom túl?
A nővérem fél évvel ezelőtt ismerkedett meg egy sráccal, aki egy szomszédos településen lakik, de a mi városunkban dolgozik.
Na most, amióta megismerkedtek, a srác egy héten 3-4 teljes napot nálunk tölt, általában a hétvégéket is (még együtt lakok a nővéremmel és a szüleimmel), ott is alszik nálunk. És állandóan nálunk vannak, nem mennek sehova sem kirándulni, bulizni, vagy csak legalább sétálni. A srác egyedül lakik egy albérletben, de fél év alatt még egyszer sem vitte el oda nővéremet, sőt, a városba sem, ahol lakik, nem mentek el együtt még egyszer sem (Szüleit, húgait, barátait sem mutatta még be nővéremnek.) Még azt sem mondhatnám, hogy kettesben vannak nővérem szobájában, mert állandóan a nappaliban vagy az udvaron gépeznek, vagy csak úgy elüldögélnek.
A srác kb. kéthetente eljár a haverjaival bulizni, moziba, de nővéremet sehova sem viszi. Ez csak nekem fura? Elvileg egy albérletben lakik, ahol simán lehetne kettesben a nővéremmel, de fél év alatt még csak el sem vitte, miközben Ő szinte már folyton nálunk van? De ha arra a környékre nem is viszi (esetleg volt barátnők miatt fél, ez csak tipp?), akkor is elmehetnének más helyekre, de a mi városunkban lévő programokra sem akar menni a srác! Mi a véleményetek?
Hallottál már az introvertált emberekről?
Nekem is folyton mondja anyám, hogy mi sosem megyünk sehova a barátommal - pedig sétálni rendszeresen járunk, nagyobb rendezvényre/enni/ilyesmik havonta. Egyszerűen nem igényeljük ezt a sok bulit meg jövés-menést. :)
Van ilyen, és egyáltalán nem válik unalmassá a dolog. Számomra inkább az lenne teher, ha nem pihenhetnék úgymond hétvégén, hanem még akkor is pörögnöm kellene.
21/L
Ez a srác vagy egy lusta dög vagy van még egy nője.
Én biztos nem üldögélnék állandóan a jövendő anyósék házában.
Legalább rendesen meghúzni elvihetné a nővéred az albijába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!