Én festem a gyerekeimmel közösen. Az ő szobáikat szoktuk gyakrabban, mert szeretik váltani a színét, meg persze a fűrdőszobát. A többit csak szeretném pár évente csinálni - amúgy simán fehér minden fal - de ennél lustább vagyok. Nyáron akartuk csinálni, a festéket meg is vettük, aztán elmaradt, majd, jövőre. Sok éve volt festve már úgy minden, javítások voltak ahol szükséges volt.
2023. nov. 24. 06:54
2/15 anonim válasza:
Nekem házam van és én festem, nincs évhez kötve, ahogy "kívánja", vagy kívánom és nem egyszerre, nem tartom számon, de a konyhát gyakrabban, van egy szoba amit nem nagyon használok az meg min. 10 éve nem volt.
2023. nov. 24. 06:58
3/15 anonim válasza:
5 évente körülbelül. A konyhát két évente.
2023. nov. 24. 08:19
4/15 anonim válasza:
Nálunk kb 10 évente van festés.
2023. nov. 24. 08:57
5/15 anonim válasza:
Engem jobban érdekelne a "miért" :D Mi tavaly költöztünk, akkor festettük a lakást. Számomra borzasztó idegőrlő volt úgy is, hogy nem én csináltam, és úgy is, hogy még nem voltunk bebútorozva, és emiatt úgy vagyok vele, hogy amíg ott élek, többet nem akarom kifestetni. Mi indokolja, hogy mégis megtegyem mondjuk 10 év múlva?
2023. nov. 24. 09:24
6/15 anonim válasza:
Nincs kandalló és nincs dohányzás a házban, emitt nem "sárgulnak" a falak. A konyha úgy van kialakítva, hogy nem lehet össze kenni a falakat és 740 m3/h-s elszívó van benne. A fürdő plafonig csempézve.
Mindenki rá van szoktatva, hogy az ajtó kilincsét használja, és a falakba ne "kapaszkodjanak" ajtó nyitáskor, kapcsoló használatakor stb.
Minden fehér, de nem igényi a ház a gyakori festést. Korábban színesek voltak a falak, ekkor 7 év után váltottunk fehérre. Most az új bútorok miatt kb csak a fehér szín passzol mindenhez, a szobákat leszámítva.
2023. nov. 24. 09:31
7/15 anonim válasza:
Kb. 10-15 évente.
Addigra vannak már rajta foltok. Egy-egy elnyomott bogár, egy odaütődött bútor, vagy bármi más, ami meghúzta.
De én is utálom nagyon. Beköltözés előtt jó, mert akkor üres, könnyű. De amikor már ott él az ember, akkor nagy macera.
2023. nov. 24. 10:42
8/15 anonim válasza:
Soha. Az egészet beburkoltattam fával.
2023. nov. 24. 11:22
9/15 anonim válasza:
Havonta 2szer
2023. nov. 24. 12:11
10/15 anonim válasza:
60 éve vette anyukám a házat amiben lakom azóta nem volt felújítás. Akkoriban még minőségi festéket és bútorokat gyártottak. Az egyetlen dolog ami ki lett cserélve a gáztűzhely meg a kazánház, bojler. szerintem az én életembe már nem is lesz kifestve még most is jó, bár kicsit foltos néhol. Majd az unokák dolga lesz aki megörökli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!