Hagynátok, hogy a Vili bácsi /Barátok Közt / takaritsa ki a lakásotokat? Milyen munkát végezhet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 08:56
1/9 anonim válasza:
Már én is gondoltam erre. Kész röhej.
2/9 anonim válasza:
Erre mondják azt hogy megártott neked a tv.
3/9 anonim válasza:
Én nem hagynám. Ahogy látom, nem takarít ő, csak gányol.
4/9 anonim válasza:
hát az nem takarítás biztos hogy nem :D
5/9 anonim válasza:
Nem takarít semmit, sőt senki se dolgozik az egész Mátyás király téren, csak a pincérek, mindenki csak pofázik.
Egyébként nézem a sorozatot :D
6/9 anonim válasza:
Szánalmas kérdés és az is hogy ilyen sz@rt néztek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem végezne rosszabb munkát, minta a takarítók nagy többsége. Nevezhetjük őket tisztasági managernek is, de a lényeg, hogy a takarításhoz nem kell doktori fokozat, tehát szinte bárki el tudja végezni.
A munkahelyemen egyébként elvileg naponta kitakarítanak, mégis már találtam pókhálót az irodámban, port szinte mindenhol az épületben, a konyhában a konyhaszekrény pedig inkább összekenve van valami kulimájsszal, mint lemosva.
8/9 anonim válasza:
Van még ember aki nézi a ezt a sorozatot?
9/9 anonim válasza:
És azt hagynátok hogy Kandúr Bandi (Foxi Maxi kalandjai) fesse újra a bojlerotokat? Milyen munkát végezhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!