Mivel lehet takarítani a zuhanykabint?
Apartmanban dolgozom, ahol 1-2 naponta takarítom a zuhanykabint és megőrülök tőle, mert elsősorban vízkő cseppes azt szoktam a zöld flakonos frosch márkájú tisztítószerrel megtenni, de utána még maszatos, ezért ablaktisztitóval is áttörlöm, de ez rettentő időigényes, nem beszélve arról, hogy kicsi a kabin és 1 oldala van amit el lehet húzni. Ameddig takarítom ott állok a "vegyszer szagban" ami abszolút nem tesz jót.
Hogyan lehet gyorsítani a folyamatot? olvastam olyat hogy létezik üvegtisztító kendő, amihez csak víz kell (kapható dm-ben, penny-ben is).
Azzal vajon tudom tisztítani a zuhanykabint? Ha csak át kellene törölnöm és nem lenne sem vízköves sem maszatos, maga lenne a csoda.
Én turisztikát tanultam és hotelben voltam gyakorlaton, mint szobalány és recepciós.
Ott is mindig rátettük a vizkő oldót vártunk vele de ha azt a tusoló fejjel lemosom, akkor ugyanúgy rajta marad a csepp, mint amikor fürdünk....
Mindenképp szárazra kell törölni.
Ha vizes akkor nyilván az folyik is le. Mindenféleképp meglátszik rajta. Én mindig szárazra törlöm és a hotelben is úgy mutatták
Ezt mondom én is hogy leöblítem -> Letusolom
De az ugyanúgy víz pöttyös marad mintha tusoltam volna tehát azt nem hagyom rajta vizesen, hanem letörlöm szárazra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!