Valami nagyon patent háziasszony leírná nekem hogy kell ablakot pucolni, meg kabinos zuhanykabint takarítani? Nekem épített van ezért nem tudom.
Ételek/italok kategóriában?
Az ecet baromi hatékony tud lenni, 20%-ost válassz.
Kis spricces üvegbe 1 rész ecet, 2 rész víz, le fújod, hagyod picit állni, ( 1-2perc) , letorlod. Szükség esetén ismételni, esetleg utólag egy ablak tisztító spray. De általában elsőre is beválik :)
Csempe : akár mosogatószer vízzel hígítva , ajax általános tisztító vízzel hígítva , ecetes víz… szivaccsal használva . Én fertotlenitek is ilyenkor domestossal vagy sanytollal.
Polcot simán jól kicsavart mosogato szeres vízzel, ha koszos, ha pedig csak poros, mikroszalas törlővel szárazon :)
Két teljesen külön dolog, más szer kell hozzá.
A zuhanykabinban a vízkő a gond, bármi vízkőoldos cuccal letörlöd, majd leöblíted, es gumis vagy szilikon lehúzóval lehúzod.
Ablaknál nincs vízkő, csak por, esetleg zsír, ha össze van taperolva.
Sima poros-sáros ablakot simán vízzel, a zsírosat meg alkoholos ablaktisztítóval +ronggyal megtisztítod, majd vízzel átmosod megegyszer és lehúzóval lehúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!