A magyar családanyák/háziasszonyok kb. hány %-a lehet olyan, aki minden évben készít valamit befőzéssel?
Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 23:28
2/9 A kérdező kommentje:
Profi piackutató cégek hogyan próbálnak egy ilyen adatot becsülni?
2019. máj. 24. 23:54
3/9 anonim válasza:
Vidéken eléggé mindennapos. Savanyút, lekvárt szinte minden háznál tesznek el.
4/9 anonim válasza:
Budapesten 5%, vidéki városokban 35%, falun 90%
5/9 anonim válasza:
42 vagyok, és én bizony főzök lekvárt, rakok el kompótot, savanyúságot. Városi vagyok, a barátnőim is azok, ők is foglalkoznak ilyesmivel
6/9 anonim válasza:
27éves vagyok és 3 éve mindig teszek el lekvárt.
7/9 anonim válasza:
Lekvárt pl. minden évben teszek el (Bp. agglomerációjában élünk). Sok gyümölcs van a kertben, de ha meg kellene venni a gyümölcsöt hozzá, akkor is tennék el pár üveggel. Befőttet nem szoktam. Savanyúságot sem, abban a vecsésit úgysem tudnám überelni, azt pedig bármikor vehetek a piacon is.)
8/9 anonim válasza:
32 éves vagyok, 3 kicsi gyerekem van.
Amit teszek el mindig: akac, bodza, fekete ribizli szorp, baracklekvár, lecsó, paradicsomle, aszalt paradicsom
Fagyasztani szoktam ribizlit, malnat és zoldsegeket
9/9 anonim válasza:
31 vagyok,vidéken lakom,kisvárosban.
Mindig szoktam eltenni lecsót ,paradicsomlevet,uborkát és vegyes savanyút.
Lekvárt meg befőttet azért nem mert nem nagyon szeretjük 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!