Mivel lehet takarítani a zuhanykabint?
Apartmanban dolgozom, ahol 1-2 naponta takarítom a zuhanykabint és megőrülök tőle, mert elsősorban vízkő cseppes azt szoktam a zöld flakonos frosch márkájú tisztítószerrel megtenni, de utána még maszatos, ezért ablaktisztitóval is áttörlöm, de ez rettentő időigényes, nem beszélve arról, hogy kicsi a kabin és 1 oldala van amit el lehet húzni. Ameddig takarítom ott állok a "vegyszer szagban" ami abszolút nem tesz jót.
Hogyan lehet gyorsítani a folyamatot? olvastam olyat hogy létezik üvegtisztító kendő, amihez csak víz kell (kapható dm-ben, penny-ben is).
Azzal vajon tudom tisztítani a zuhanykabint? Ha csak át kellene törölnöm és nem lenne sem vízköves sem maszatos, maga lenne a csoda.
Nem a sikálásról van szó. A kérdező 2! naponta takarít, szerinted mit kell azon még sikálni?
Nálam sem kell sikálni, mert nem retekben élünk, minden nap rendben van a ház.
Vagy te csak szökőévente takarítasz? Akkor elhiszem, hogy mindent sikálni kell nálad.
#11 lehet, hogy nálad dzsuva van és sikálni kell, nálunk tisztaság van, nem azzal van a probléma csak tudod én MINDEN vendég után szoktam takarítani akkor is ha tiszta, lehet neked nem mond semmit, de HIGÉNIA!
Szimplán az idő miatt kérdeztem, mert én 1x letörlöm vízkő oldóval, aztán ablak tisztitóval, de 1. szeretném gyorsítani a folyamatot 2. nem tetszik ha foltos, márpedig a gumival (ablaktisztitó) nem egyből lesz szép, és nincs mindig arra idő ha S.O.S váltás van, hogy én ott azzal tököljek, de mivel ezek szerint te nem takarítasz, nálad sikálni kell nem értheted.
#12 Pontosan így van
#13 Elég baj ha te takarító vagy és sikálni kell, akkor mi a fenét csinálsz egésznap?
#14: elmehetsz ebbe az alpári stílusba egész nyugodtan, de te kértél segítséget… mellesleg olyan nincs, hogy higénia, higiénia van….
Akkor mégegyszer utoljára leírom neked: olyan kendő, vagy csodaszer nincs, ami kitisztítja neked a zuhanykabint anélkül, hogy neked ne kelljen beállnod a kabinba!
#15 Akkor te tudod miről van szó...
Nálam nem vízkő cseppes mert mindig meg van csinálva csak gyorsítani szeretném a folyamatot, mert 1x áttörlöm a vízkő oldóval, 1x az ablak tisztítóval és az úgy nem túl gyors, főleg hogy a "lehúzó" az csíkoz is és nem lesz elsőre szép.
De ha nem tudsz válaszolni minek írsz? nem mindenáron kell "segíteni"
Tőled még semmi segítséget nem olvastunk azon kívül , hogy "ecet"
Érthetően (már az értelmes emberek részére) le volt írva, hogy papír törlővel csinálom ezért is érdeklődtem a "rongyról", hogy megéri e arra lecserélni, mert NAPONTA/2 NAPONTA elég sok elhasználódik úgy hogy 1x végig megyek a vízkő oldóval, majd az ablak tisztitóval és ha csíkos a lehúzóval még1x próbálom "Kijavítani" hogy ne legyen csíkos.
Itt nem a lustaságról van szó, hogy én azt akarom, hogy a kendő megcsinálja helyettem, megcsinálom én, szimplán csak a folyamaton szeretnék gyorsítani, hogy ne kelljen vízkő oldóval is + ablak tisztióval is (2x) és mellé rengeteg papírtörlőt használni.
Aki akarta értette a kérdést és válaszolt is. Azzal sincs baj, hogy te nem tudsz rá választ adni, akkor tovább lehet görgetni.
Ja és nem azzal van gond, hogy be kell állni a kabinba, nem a konyhából takarítom a zuhanykabint -.- azt csak arra írtam, hogy írta itt valaki hogy legyen teljesen letusolva a kabin, nem szoktam mert ruhába állok benne, leginkább papuccsal ...
#17 Nem írnám le újra és újra
Na de én csak gumis lehúzóval illetve papír törlővel csinálom!
Ez volt a kérdés hogy érdemes e ilyen rongyot is használni, illetve hogyan használod.
1. Csak vízzel vagy
2. Vízkő oldóval is + ablak tisztitóval is
3. Csak az egyik csak a másik?
4. vagy "Én lehúzom a gumis lehúzóval" -> mit? magába a gumis lehúzót ? nyilván nem ... ez volt a kérdés hogy mit használtok ami bevált?
Ha lehúzod a gumis lehúzóval (amit használsz vele együtt) és áttörlöd a ronggyal utána nem csíkos?
Én csak a gumis lehúzót+ papír törlőt + takarító szereket használom és csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!