Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosogatógépbe milyen gyakran...

A mosogatógépbe milyen gyakran kell rakni mosogató folyadékot?

Figyelt kérdés

A mosogatógépbe, ha rakok minden alkalommal tablettát, amikor elindítom, amikor kell sót rakok bele ez rendben van, de milyen gyakran kell rakni bele mosogató folyadékot?

Vagy nem tudom hogy hívják pontosan. A tabletta melletti részbe kell.

Én 1 héten egyszer szoktam, a barátom minden alkalommal.

2023. márc. 25. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"A mosogatótablettában igen erős vegyi anyagok vannak, hogy lerobbantsák a koszt az edényekről."

Hát ez egy urbanlegend.

Nyilván van benne egy kis szóda, amit az ökotudatos lánykák vegyszermentes mosószer gyártásra ajánlgatnak itt a gyakorin, és persze van egy kis perkarbonát is fertőtlenítő szerként, hogy egy agglegénynek a mosogatógépben megpenészedett tányérjai is fertőző ágens mentesen kerüljenek ki a gépből. De egyszer egy nagyobb tepsit figyelmetlenül tettem be a felső polcra, és megakadályozta a mosogatószer ajtó kinyílását. Akkor még tablettáztam. A mosogatás végén szinte érintetlenül vettem ki a tablettát, mert feltűnt, hogy zárva van a mosogatás végén is az adagoló ajtaja. Makulátlan tisztaságú edényeket és evőeszközöket vettem ki. Mert a gép nem háromszor simít végig egy edényen, ahogyan én kézi mosogatok, hanem háromezerszer. Háromezerszer spriccol a forró vízsugár a koszra, amikor a forgó karok körbenjárnak egy fél órát, és ez az óriási mennyiségű simogatás összeadódik és végül felér egy párszori dörzsöléssel. A koszt a forgó karok spriccelő vize viszi le az edényről, csak nem egy alkalommal lerobbantja, hanem a lassú víz partot mos elv alapján lassan de türelmesen ezer alkalommal lesimogatja róla, minden simogatással nanométerekkel csökkentve a koszt!

2023. márc. 27. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!