A mosogatógép őblitő van értelme?
Persze hogy van!
Próbáld ki egyszer, hogy nem töltöd fel az öblítőtartályt...
Minden üvegedényed, poharad minősíthetetlenül fog kinézni... A vízcseppek rászáradnak, és vízkőfoltos lesz minden.
Az öblítő fő feladata, hogy az öblítővíz lefolyjon az edényekről, cseppmentesen!
"Az öblítő feladata az, hogy az utolsó öblítési folyamat vizét felületifeszültség-mentessé tegye, másrészt megakadályozza a szárítási folyamatban a jól látható lecsapódások, szennyeződések kialakulását. Másképp fogalmazva: ha rendszeresen használsz öblítőszert, elkerülheted, hogy a poharaid és egyéb edényeid fénytelenek, mattok legyenek "
4: só mindig kell bele, mert az a vízlágyító gyanta regenerálását végzi!
Az, hogy külön port és öblítőt használsz, vagy tablettát, egyéni preferencia.
Én maradok a por + öblítőnél. Sokkal jobban adagolható, takarékosabb az alkalmazása. Nálunk hétközben nincs főzés, reggeli-vacsira hideget eszünk. Tehát van max. néhány kistányér, bögre, ilyesmi... Ha összegyűlik kétnaponta egy menet, nem teszek bele teljes mosogatószer mennyiséget, hiszen jóeséllyel szer nélkül is elmosná a gép....
Sajátmárkás BLINK (Müller) szereket használok, egy csomag por (tán 1400 ft) min. 120 alkalomra elég.
4:
Én nem kapszulát használok, hanem por alakú mosogatószert, és külön sót illetve öblítőt. Nekem ez vált be.
Bocs, kissé off.
Akkor az öblítő valójàban rajtamarad az edényeken, hogy a vizet nyom nélkül eltüntesse?
Nekem ez így nem túl szinpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!