Mosogatógépbe normál mosogatószer baj?
NE!
A mosogatószer lényege hogy jó felületaktív anyagot tartalmaz = habzik. Ezért jó buborékfújáshoz is a mosogatószeres víz.
A mosogatógépben erős vízsugárral történik a mosogatás. Ez olyan, mintha a mosogatószeres vízbe egyszerre száz szívószállal fújnál bele valami légfúvóval. Akkora habot csinálsz ami belepi utána a konyhádat.
Nem a gép fog tőle tönkremenni, annak nem lesz baja. TE fogsz tönkremenni mire megszabadulsz a rengeteg habtól.
Ennek a videónak az eleje ezzel kezdődik:
Egy próbát megér..próbáld ki..ha tényleg habzik, akkor ajtót kinyitod, visszacsukod, törlöd a programot, majd szivattyúzás, és öblítés..
Nem nagy durranás, nem lesz semmi baj..
Én kipróbáltam csak azért, hogy neked ne kelljen. :-) valójában csak a gépet akartam kitakarítani, és valami buggyant ötlettől vezérelve jutott eszembe, hogy ha nincs mosogatógép tisztító, jó lesz a klasszikus mosogatószer is. Nem töltöttem vele sokat, de annál hatékonyabb volt! Ömlött a hab a gépből.
De minden túlélte, azt csináltam amit szegény lepontozott válaszoló, egyszerűen kiszivattyuztam a vizet. Ez két éve volt, a gép tökéletesen működik azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!