Függönylevétel, de hogy?
Csak tippeket szeretnék, hogy oldanátok meg a következő rejtélyt: hogyan vegyem le egy olyan ablakról a függönyt, ami lehetetlen helyen van?
Olyan albiban élek, nyolcadik emeleten, ahol a hálószoba úgy van megoldva, hogy a méretre készített franciaágy közvetlenül az ablak alatt van, elmozdítani nem lehet. Hiába állok rá, nem érem el. Ha pedig ráteszek valamit, és arra állnék, az meg nyilván balesetveszélyes.
A tulajt, mikor kérdeztem, ő azt mondta, úgy emlékszik, ő a párkányra állt. Nos, ezt nem tudom, hogy kivitelezte, de én tuti, nem fogok.
Voltatok már hasonló helyzetben? Hogy oldottátok meg? 2m-es ismerősöm nincs sajnos.
Nem lehet elhúzni, mert kiszedné a konnektort a falból. Igen, ez pont oda lett szerkesztve, centire, mméterre pontosan. Nem a súlyával van a gond. Méretre készült, faltól falig, mellette meg közvetlenül a konnektor.
A párkányos dolgot el se tudom képzelni, kb. 13-14 cm a szélessége, egy kézzel kapaszkodik az ember... számomra ez kizárt. Lehet, meg se tartaná a súlyomat.
A konnektort csak akkor szedi ki, ha rajta a takarófedél.
Csapd le a villanyórát, szedd le a fedelet és húzd ki azt az ágyat!
De inkább ne is vacakolj vele, ha eddig kibírta a függöny, akkor pár napig még kibírja és szerezz egy elektromossághoz értő havert, szomszédot!
10 perces tevékenység oda-vissza!
Én is valami nagy stabil lapot tennék az ágyra, arra egy puff. Nekünk mondjuk van egy elég stabil kocka, amire így simán felmásznék arra a 3 percre amíg leszedem a függönyt, meg arra a 10-re, amíg visszateszem. Persze fal mellett tenném mindezt, hogy megtudjak támaszkodni, ha kibillennék az egyensúlyomból.
De ha konnektor leszedéssel elhúzható az ágy, akkor sima ügy. Még én nőként is 2 perc alatt leszedem a falsíkból kilógó szerelvényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!